SVT bekräftar: Bonusfamiljen får en fjärde säsong!

Casten i Bonusfamiljen

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Bonusfamiljen hade premiär i rutan våren 2017 och blev en omedelbar succé. Redan före premiären hade man påbörjat inspelningen av andra säsongen, vilket är ganska ovanligt. Fort beslutades också att serien skulle få en tredje säsong, och sedan dess har familjerna hållt oss sällskap i rutan varje vinter och vår.

Men när det sista avsnittet av tredje säsongen sändes i våras var man tydlig med att serien hade gjort sitt. Trots tittarsiffror på över miljonen per avsnitt knöt man ihop säcken för Lisa, Patrik, Martin, Katja, Biggan, Eddie, William, Bianca, Sima och de andra. På temat krångliga familjerelationer finns det dock oändligt med pitchar med hög igenkänning – och därför har SVT nu beställt en fjärde säsong av serien!

Därför ändrade man beslutet och gör en fjärde säsong

”Bonusfamiljens oerhörda genomslag och den stora kärlek serien får motta från publiken är såklart avgörande för vårt beslut att beställa en fjärde säsong. Huvudförfattarna har skapat roliga, fina karaktärer som många kan relatera till och serien når därför ut till hela familjer. Det är små skillnader mellan åldersgrupper som ser och gillar ‘Bonusfamiljen’ och det är unikt! Jag är väldigt glad över att vi kommer kunna erbjuda tittarna en fjärde säsong.” säger Anna Croneman, dramachef på SVT, till Expressens Spoiler Alert.

Huvudförfattare är Moa Herngren och Ditta Bongenhielm, men även Clara Herngren kommer vara inblandad i processen. Exakt vilka av de välbekanta figurerna som kommer vara med och vad som händer i nya säsongen återstår att se, men att Katja kan ha flyttat är ingen vild gissning – lägenheten hon bodde i gick nämligen ut till försäljning förra hösten.

Här är vad vi vet om Bonusfamiljen säsong 4:

Den nya säsongen ska enligt uppgift bestå av åtta avsnitt, men ännu finns inga bekräftade datum för inspelningen ska börja och därmed inte heller för när Bonusfamiljen säsong 4 ska sändas i SVT.

Felix Herngren, en av seriens upphovsmän anser också att serien skulle kunna leva ännu längre än fyra säsonger. Vi kan ju alltid hoppas?!

Källa: Expressen  Bildkälla: Ulrika Malm, TT

Läs mer:

Expertens bästa tips för en harmonisk jul som bonusfamilj

Bonusfamiljen-Erik om föräldrarollen: Ett minfält i hur mycket man kan göra fel

 

Redaktionens tips
Dela på: