Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Svenska Märta om relationen med Petter Stordalen: ”Så kär”

06 dec, 2021 
Förra sommaren blev Petter Stordalen och Märta Elander Wistén officiellt ett par.
Sedan dess har de blivit sambos och skaffat hundar.
Annons
6 saker du vill veta om Petter StordalenBrand logo
6 saker du vill veta om Petter Stordalen

Hotellmagnaten Petter Stordalen skyr inte rampljuset, och han är en av Nordens allra rikaste. Genom åren har hans relationer varit av stort intresse för allmänheten.

Norrmannen var gift med läkaren Gunhild Stordalen, men 2019 valde paret att gå skilda vägar efter 14 år ihop. Innan dess var han gift med Ingrid Stordalen, som också är mamman till hans tre barn Emilie, Jakob och Henrik. De var ihop i 17 år innan de beslutade sig för att gå skilda vägar.

Har flyttat ihop

Nu har Petter Stordalen funnit kärleken på nytt, i svenska Märta Elander Wistén. De gick ut med sin relation förra sommaren, och verkar ha det hur trevligt som helst tillsammans.

– Märta kom till Oslo på besök innan allt stängdes ner. Och hon fastnade med mig här, har Petter Stordalen tidigare sagt till VG.

Nu bor de tillsammans i både Oslo och Stockholm.

Petter Stordalen och Märta Elander Wistén ute på tur!
Petter Stordalen och Märta Elander Wistén ute på tur!

I början av året skaffade de en liten hund tillsammans, norwichterriern Inez, och nu har de köpt en tvåårig schäfer som fått namnet Tage.

Annons

I en intervju med Aftonbladet berättar paret om den nya tillvaron.

– Det är så mysigt. Vi köpte en liten hund först, men Petter vill bara ha jättestora hundar. Så han fick sin stora hund och så har jag min lilla. Min är lite mer av en myshund och det tycker faktiskt Petter också. Vi har en korg vid sidan av sängen som hon sover i, men ibland vaknar jag på natten av att det viskas från Petters sida. Då viskar han till henne och lyfter sedan upp henne, säger Märta Elander Wistén.

Märta om att förlova sig med Petter Stordalen

Hon får också frågan om vad det bästa med sin partner är.

– Han är världens mest generösa och snälla person. Det är det absolut bästa med honom, svarar hon.

Om det blir någon förlovning längre fram får framtiden utvisa.

– Vi får se vad som händer. Men vi har det väldigt fint tillsammans och allt går väldigt bra. Vi har också samma intressen och gillar att göra samma saker. Jag är väldigt kär. Jag är så kär och lycklig! Det är fantastiskt, säger Märta Elander Wistén.

Foto: TT

Annons