Suzanne Sjögren till sjukhus med ambulans

Suzanne Sjögren
5 snackisar från veckan som gått
1:33

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:33)

Slå på ljud

I runt 15 år jobbade Suzanne Sjögren för TV4. Där syntes hon i de flesta stora idrottssändningarna, i Nyhetsmorgon och som programledare för TV4-sporten.

Men sen slutade hon och flyttade till Nent istället.

– Egentligen hade det inget med TV4 att göra, jag var inte i behov av ett kanalbyte. Men jag grävde gropen själv, jag tackade ja till Nyhetsmorgon och sporten på morgonen. Och de tiderna tog ut sin rätt på mig, tillslut blev jag så utmattad. Bara jag såg TV4-huset förknippade jag det med att må dåligt, och det handlade om att jag hade pushat mig själv för hårt, har hon tidigare sagt till Hänt.

– Det blev ohållbart, men fanns en tjänst ledig hos Nent och då tänkte jag att det skulle passa mig, så jag gick över till frilans, tillade hon.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philips nya bilder på sonen Julian

”Min upplevelse har varit omtumlande”

Nu har sportprofilen drabbats av ett jobbigt bakslag som ledde till att hon var tvungen att ligga på sjukhus i flera dagar. Det berättar hon om på Instagram.

”Efter 6 långa dagar på Mälarsjukhuset i Eskilstuna får jag nu åka hem. Jag vill rikta en enorm tacksamhet till de underbara människor som jobbar här. Både ni på akuten och på 7:an. Jag har blivit SÅ omhändertagen och jag har under nästan en vecka hört hur ni har tagit hand om andra patienter med samma omtanke och tålamod”, skriver hon och lämnar ett lugnande besked:

”Min upplevelse har varit omtumlande med många svåra och lite skrämmande undersökningar men prognosen är i slutändan god. Massa kärlek går till mina nära och kära, kolleger och chefer som alla har varit fantastiska.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Kräktes och svimmade

Till Aftonbladet berättar hon också vad som hänt:

”Jag drabbades av en inflammation på balansnerven som gjorde att jag en morgon inte tog mig ur sängen, kräktes, svimmade och fick åka ambulans”, skriver hon i ett meddelande till tidningen.

Suzanne Sjögren berättar i sitt Instagraminlägg att hon kommer ta ledig ett tag för att återhämta sig.

”Jag missar tyvärr F1-premiären på söndag men hoppas att kunna vara tillbaka snart, i världens roligaste jobb”.

Foto: TT

Utvald läsning