Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Idol-Kishti Tomitas kärlekslycka med 20 år yngre Souleymane Toure

25 aug, 2021 UPPDATERAD 29 nov, 2022
Souletmane Toure och Kishti Tomita.
Idol-jurymedlemmen Kishti Tomita om kärleken till maken och sambon Souleymane Toure!
Annons

TV4:s succéprogram Idol har precis haft final och vinsten i år gick till den norrländska drottningen Nike Sellmar från Piteå.

Se också: 5 saker om Kishti Tomita som du kanske inte visste

TV: Se 5 saker om Kishti Tomita som du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om Kishti Tomita som du kanske inte visste

I jurypanelen satt som tidigare år Kishti Tomita – ihop med kollegorna Katia Mosally, Anders Bagge och Alexander Kronlund. Utöver ett roligt jobb verkar hon också ha det bra på hemmaplan, tillsammans med maken Souleymane Toure, 39. I en intervju med Aftonbladet satte hon precis fem plus på kärlekslivet. På frågan varför svarade hon:

– Jag är gift med en underbar man, vad ska man säga.

Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Karia Mosally och Anders Bagge!
Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Karia Mosally och Anders Bagge!

Kishti Tomita om uppbrottet från Souleymane Toure

Då och då gläntar Kishti Tomita, 57, på dörren och berättar om sin relation med Souleymane Toure, 37. Men allt har inte alltid flutit på smärtfritt för kärleksparet. De träffades 2011 och gifte sig i hemlighet 2013, för att fyra år senare skiljas.

Annons

– Nu känns det bra. Det var bäst det som skedde. Man ska tro på kärleken, men jag tror att det borde vara svårare att gifta sig. Man måste samtala om sina ”dealbreakers”, även om det är svårt när man är i ett passionerat lyckorus, säger hon till Aftonbladet strax efter uppbrottet.

Lyckan efter återföreningen

Men det tog inte lång tid innan de hittade tillbaka till varandra och ett år senare var de ihop igen, vilket bland annat Aftonbladet skrev om då.

– Vi tog helt enkelt en time out, men vi nollställde allt och har nu en nystart och är väldigt lyckliga, säger Kishti Tomita till Aftonbladet och fortsätter:

– Jag säger som i sången: ”If you love somebody, set them free”. Vi släppte och såg sedan både det som vi hittade 2011, men även så mycket mer och nyfiket upptäcker vi nu varandra och känner stor respekt och kärlek.

Källa: Aftonbladet
Foto: TT, Magnus Ragnvid/TV4

Annons