Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Sofia Wistams uppdatering om sonen Lennox efter kampen på sjukhus

27 dec, 2021 
lennox och sofia wistam
tt
Efter en riktig pärs på sjukhus med yngsta barnet Lennox visar Sofia Wistam nu upp den stora jullyckan – sonens tillfrisknande!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker om Sofia Wistam som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Sofia Wistam som du kanske inte visste

I mitten på november åkte den 55-åriga tv-stjärnan Sofia Wistams yngsta barn Lennox, 15, akut in på sjukhus med svåra magsmärtor. I podcasten Wahlgren & Wistam berättade Sofia strax därefter för sin vän Pernilla Wahlgren om sonens kamp:

– Han hade så ont och det var som att han kräktes av att det gjorde så ont. Jag var på sjukhuset i över tolv timmar i sträck, berättade Sofia som hade följt med sin son till St Görans sjukhus i Stockholm.

Smärtorna tilltog under sjukhusbesöket och Sofia blev förtvivlad när sonen plötsligt sa “Jag dör mamma”.

– Helt plötsligt gick det från att vara fem-sex i smärta till att vara tio i smärta. Han bara skrek och grät, berättade Sofia i podcasten.

Smärtan kom från sprucken blindtarm

Det visade sig vara en inflammerad blindtarm som spökade. Anledningen till att Lennox efter ett tag fått ännu ondare var att blindtarmen hade spruckit medan han köade till operation.

Annons

– Det är var i hela buken, förklarade Sofia om sonens invärtes skador.

Efter operationen fick Lennox lov att ligga kvar på sjukhus i en vecka. Sofia skrev i ett Instagram-inlägg på den sjätte dagen att hon såg ”inget ljus i tunneln” när hon förklarade att sonen förvisso kommer att bli frisk men att det tar tid.

Fram tills nu har Sofia inte gett någon ny uppdatering om sonens hälsa.

Postar nytagen bild på Lennox Wistam

Dagen innan julafton fick Sofias drygt 200K Instagram-följare äntligen se att Lennox nu mår bra igen. Programledaren postade då en bild på sig och Lennox sittandes vid ett bord på en servering i Stockholms innestad.

Hon skrev:

”Jag och Lennox jagar julklappar. Och äter god mat”.

Bland kommentarerna till inlägget drar fans och kända vänner nu en lättnadens suck.

”Skönt att han mår bra nu”, skriver en följare.

Annons

Pernilla Wahlgren som fick ta del av sjukhusdramat i podcasten, skickar i en kommentar två röda hjärtan till mor och son Wistam. Sångaren Gabriel Forss skriver att Sofia ska ”Hälsa massor till Lennox”.

Sofia Wistams fyra barn med tre pappor

sofia wistam med make och tre barn
Sofia Wistam fotograferad med maken Magnus och barnen Sindy, Texas och Lennox i december 2012.

Sofia Wistam har fyra barn med tre olika män. Äldsta sonen Kid fick hon med ex-maken Thomas ”Orup” Eriksson 1991. År 2000 föddes dottern Sindy vars pappa är Sofias dåvarande partner Anders Rahm. Med sin nuvarande make Magnus Wistam har Sofia sönerna Texas, 17, och Lennox, 15.

Foto: TT

Annons