Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Sofia Wistams sommardröm i Sandhamn – privata bilderna

13 jul, 2022 
Sofia Wistams sommardröm i Sandhamn – privata bilderna
tt, Instagram
Häng med Sofia Wistam till Sandhamn och spana in hennes otroliga sommardröm!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker om Sofia Wistam som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Sofia Wistam som du kanske inte visste

Förrförra sommaren köpte makarna Wistam ett mysigt och lyxigt hus i Stockholms skärgård.

– Vårt nya landställe på Sandhamn är inte så stort. Så vi får vara lite kreativa med förvaringen, förklarade Sofia Wistam, 56, på sina sociala medier i fjol när lantstället var just nyköpt.

Till vardags hänger Sofia och maken Magnus Wistam, 53, i lyxiga villan på Lidingö, men när det vankas sommar tar familjen sig numera ut till lantstället.Samma år som de köpte skärgårdshuset kunde även de yngsta sönerna Texas, 18, och Lennox, 16, sommarjobba på den mysiga ön.

Så roar sig Sofia Wistam på Sandhamn

Till Expressen berättade Sofia att hon även försöker komma igång med sitt skrivande när hon känner semesterlugnet borta i stugan.

Annons

– Jag kommer vara på Sandhamn och försöka hålla i gång träningen och sen ska jag försöka skriva lite grann. Det är ett annat ben som jag inte riktigt har utforskat än, att skriva, berättade hon i fjol.

Under de senaste två åren har tv-profilen valt att dela med sig av ett par bilder från kåken som ligger belägen på Sandhamn, Värmdö utanför Stockholm på sina sociala medier. Så nu får även vi ta del av tv-profilens ljuvliga sommardagar i skärgården.

Privata bilderna från Sandhamn

Det hör heller inte till ovanligheten att Sofia med familj gärna bjuder över sina vänner, och härom veckan fick kändiskompisen Kristin Kaspersen, 52, komma förbi och bada av sig lite.

– Hurra även badkrukan Sofia kom i, skröt Sofia samtidigt som hon visade upp bilder från sin lilla simtur tillsammans med Kristin.

Annons