Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Sofia Wistam om sveket mot ex-pojkvännen: Därför var jag otrogen

15 mar, 2021 
tt
Innan Sofia Wistam träffade nuvarande maken Magnus Wistam hade hon lite svårare att titulera sig som monogam. Och nu tror sig tv-profilen hittat en rimlig anledning till sitt tidigare vänsterprassel.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Terapeuten om otrohet på nätet: ”Jättevanligt”Brand logo
Terapeuten om otrohet på nätet: ”Jättevanligt”

Fram tills det att Sofia Wistam träffade sin nuvarande make Magnus Wistam 2001, levde tv-profilen ett liv där hon vid upprepade tillfällen var otrogen mot sina dåvarande partners.

– Jag har ju varit otrogen rätt många gånger i mina dar... alltså tidigare! Vill jag lägga till så det inte blir några rubriker, säger Sofia Wistam i podcasten Wahlgren & Wistam samtidigt som hon förklarar att hon tror sig varit otrogen för att bli påkommen så relationen skulle få ett slut.

– Jag tror ju att när man är otrogen, så är man det för att något är allvarligt fel i ens förhållande. Och för mig var det ju nästan som så att jag ville bli påkommen, och då tvingas man outa det och då tar det slut. Kanske att man inte riktigt har kraft att göra slut på förhållandet själv.

Wistam skojar: Det är svårt att vara monogam & en ja-sägare

Det är inte första gången Sofia Wistam talar öppet om sina tidigare affärer, i en stor intervju med Expressen för ett par år sedan talade hon fritt igen:

Annons

– Om vi pratar om erfarenheter bakåt i tiden så stämmer det att jag har varit otrogen... Det är ett problem när man är ja-sägare, jag säger ja till det mesta, skrattade hon i intervjun.

I samma intervju slog Sofia Wistam fast att hennes gräns för otrohet har förändrats från det att hon var yngre till idag.

– När man var ung var det ju knappt okej att titta på någon annan för att det skulle klassas som otrohet, haha. Jag tycker kanske att det går en gräns redan på det mentala planet om tankarna på någon annan skulle ta mycket tid och kraft.

Sofia Wistam skulle aldrig vara otrogen idag

Men vid sex går gränsen för otrohet definitivt. Sofia Wistam poängterar att hon aldrig varit otrogen mot sin nuvarande make Magnus eftersom hon enligt honom själv “inte orkar” mellan jobb och barn – men också för att Magnus enligt Sofia Wistam själv är “världens bästa man”.

Och visst spirar kärleken mellan Sofia och maken Magnus, i ett nytt inlägg på sociala medier visar Sofia Wistam upp en bild på henne och maken i början av deras relation. Och med orden ”Fortfarande störtkär!”, bedyrar hon sin kärlek till Magnus 18 år efter giftermålet.

Foto: TT

Annons