Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Sofia Ståhls barntankar med Tareq Taylor – efter ett år som par

21 dec, 2022 
Sofia Ståhl och Tareq Taylor
TT
Tareq Taylor och Sofia Ståhl har varit ett par i över ett år och önskar sig en större lägenhet att bo i, men hur står det till med planerna på att skaffa barn ihop?
Det avslöjar träningsprofilen i en intervju.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Tareq Taylor och Sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoriaBrand logo
Tareq Taylor och Sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoria

Sedan hösten förra året har tv-kocken Tareq Taylor, 53, och träningsprofilen och Feminas bloggare Sofia Ståhl, 34, kilat stadigt. Paret omgärdades av kärleksrykten i månader innan de till sist offentliggjorde sitt förhållande.

– Att hon är så mycket Sofia. Att Sofia är så mycket Sofia är det bästa med Sofia. Hon bejakar livet och hon bejakar glädjeämnen och sprider mycket av det. Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra, sade Tareq Taylor i en intervju med Aftonbladet då.

Tareq Taylor om rollen som bonuspappa

Tareq är pappa till dottern Ellen, och Sofia har dottern Edith sedan ett tidigare förhållande. Tv-kocken talade nyligen ut om hur det är att vara bonuspappa. Något han beskriver som fantastiskt roligt.

Annons

– Det är oerhört fint att Edith, som är fem, har tagit in mig. Barn är underbara. Inte minst med sin ärlighet, säger han till Expressen.

I samma intervju reflekterar han över huruvida han och flickvännen fått ihop en vardag efter lite mer än ett år ihop.

– Har vi det? Jag vet inte om vi har rutiner. Men det är skönt att Sofia arbetar på ett liknande sätt som jag, och ingen av oss är speciellt vana vid eller beroende av rutiner. Våra livsstilar fungerar bra ihop. Vi tar de tillfällen vi får, och behöver inte bryta vardagen för att hitta varandra. Det är väldigt skönt, säger han.

”Det finns inget som vi inte pratat om”

Just nu bor paret delvis i Malmö och delvis i Stockholm. I en intervju med Södra Dalarnes tidning berättar Sofia Ståhl att de kikar på att hitta ett nytt ställe att bo på.

– Vi önskar absolut större. Lägenheten som jag köpte för några år sedan är på 56 kvadrat. Det funkar ju men vi är ändå tre personer på den ytan, så det vore bra att ha lite större. Ingen av oss är citymänniskor, så vi skulle inte flytta in till Östermalm, säger hon.

Hälsoprofilen berättar också att de pratat om möjligheten att utöka familjen, men det verkar inte finnas några planer på det just nu.

– Nu är vi mycket här och nu. Men vi pratar om allt, det finns inget som vi inte pratat om, säger hon till tidningen.

Foto: TT

Annons