Sofia och Anton från Gift vid första ögonkastet: Det heter vår dotter

Sofia och Anton från Gift vid första ögonkastet: Det heter vår dotter
Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021
1:08

Efter reklamen: Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021

(1:08)

Slå på ljud

Sofia Lindhe och Anton Pehrson träffades i Gift vid första ögonkastet 2021, och är ett av få par som valt att fortsätta vara gifta efter programmets gång – och två år efter inspelningarna kilar paret fortfarande stadigt.

I slutet av april blev familjen större! Då föddes parets första gemensamma barn.

”Det blir inte alltid som man tänkt sig men vi mår alla bra och njuter nu av att lära känna varandra”, lät det då på parets gemensamma Instagram-konto.

Sofia Lindhes infektion efter förlossningen

Men en vecka efter att dottern fötts uppdaterade paret oss om att de fortfarande befann sig på BB i Östersund. Det på grund av att den nyblivna mamman Sofia drabbats av en infektion efter förlossningen, och både hon och dottern har behövt extra övervakning.

Kort där efter fick familjen åka hem, äntligen. Men, den lyckan varade inte så länge som de hoppats på.

”Imorse var vi hemma, tog sovmorgon och hade familjemys. Vi kände att nu har det börjat vända för oss, kanske har den här antibiotikan gjort susen, trots fortfarande hög feber. Plötsligt började ärret efter snittet blöda och vi fick kasta oss in till Östersund. På vägen in blödde det rejält och oron växte igen”, berättade de på Instagram, och fortsatte:

”Efter att ha tömt och plåstrat om såret fick vi som tur var åka hem med ny antibiotika och nu tror läkarna att dom har hittat källan till mina höga infektionsvärden”.

Det heter Tacoparets dotter

Så, nu är familjen åter hemma igen. Och nu får vi veta vad den lilla fått för namn! Dottern heter Liv Vilhelmina Lindhe.

Foto: Instagram, SVT

Utvald läsning