Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Skådespelarparet Amy Deasismont och Charlie Gustafsson separerar efter 7 år ihop

03 mar, 2022 
amy deasismont och charlie gustafsson
tt
Efter sju år som kärlekspar har Amy Deasismont och Charlie Gustafsson brutit upp och gått skilda vägar. Beskedet kommer efter en tids spekulationer.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Amy Deasismont om Thunder in my heart – och stödet från CharlieBrand logo
Amy Deasismont om Thunder in my heart – och stödet från Charlie

I januari 2022 dök Thunder in my heart-skaparen Amy Deasismont, 29, upp på Guldbaggegalans röda matta solo, och tissel kring varför startade. Samma månad lyftes rykten om stjärnans separation från Vår tid är nu-skådespelaren Charlie Gustafsson, 30, upp i podcasten Ursäkta med Johanna Nordström Edvin Törnblom.

amy deasismont
Amy Deasismont gick ensam på Guldbaggegalans röda matta i januari 2022. Två månader senare bekräftas uppbrottet från Charlie Gustafsson.

Nu kommer beskedet att Amy Deasismont och Charlie Gustafsson har gjort slut.

Bekräftar uppbrottet via gemensam manager

Det är Aftonbladet Klick! som rapporterar att skådespelarparet har gått skilda vägar efter sju år ihop. I ett skriftligt uttalande säger parets gemensamma manager Agneta Thulin:

Annons

”Det stämmer att de inte längre är tillsammans. Varken Charlie eller Amy kommer att svara på några fler frågor angående sin relation eller vidare frågor om varandra.”

Klick! rapporterar att Amy den 1 februari i år folkbokfördes på en ny adress i Stockholm, medan Charlie fortfarande står skriven på den sekelskifteslägenhet på Södermalm där de tidigare levt ihop.

Så träffades Amy Deasismont och Charlie Gustafsson

Paret träffades år 2015 via den gemensamma vännen och skådiskollegan Joel Lützow. I podcasten Lyckohjulet har Amy beskrivit hur relationen till Charlie är hennes första seriösa, och hur den fått henne att ifrågasätta tidigare förälskelser.

–Det är intressant, det här med att vara kär och älska någon. För när man hittar någon som man klickar med på alla plan börjar man ifrågasätta hur kär man har varit innan, menade hon då.

Charlie å sin sida har tidigare hyllat viset på vilket Amy fått honom att känna sig sedd.

– Amy är väldigt närvarande. Hon är min stora kärlek och bästa vän. Vi är nästan en och samma, har Charlie tidigare sagt.

Slutat posta bilder på varandra

Både Charlie och Amy är aktiva i sociala medier. Den senaste bilden Charlie postade tillsammans med ex-flickvännen är från Guldbaggegalan 2020 där de poserar ihop på röda mattan.

Källa: Hänt

Foto: TT

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons