Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson väntar barn – orden om gravidlyckan

27 apr, 2022 
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson väntar barn – orden om gravidlyckan
tt
Lyckan är total! Nu berättar paret om Sigrid Bernson och Robin Bengtsson att det ligger en bulle i ugnen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Sigrid Bernsons och Robin Bengtssons kärlekshistoriaBrand logo
Sigrid Bernsons och Robin Bengtssons kärlekshistoria

Let's dance-dansaren Sigrid Bernson, 33, och artisten Robin Bengtsson, 32, väntar barn! Detta meddelar de via sina sociala medier-kanaler samtidigt som de visar upp en familjebild där det bakas bullar.

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra... I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen”, berättar de intill bilden på alla tre tillsammans. Så lyckan är nu total för familjen om tre!

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson träffades 2019 när de tävlade tillsammans i TV4-programmet Let's dance. Och på julafton samma år valde de att gå ut och berätta om sin kärlek öppet.

Sigrid Bernsons tuffa tid innan graviditeten

Senaste tiden har dock varit tuff för paret då Sigrid Bernson drabbats av utmattningssyndrom – vilket gjort att hon dragit sig undan rampljuset.

Annons

Mitt i den tuffaste sjukdomsperioden insåg hon också att hon var gravid. Utåt sett var allting perfekt för att bli mamma: Hon har passerat 30, är tillsammans med sin livs kärlek Robin Bengtsson och bor i ett rymligt hus med plats för en växande familj.

Men pågrund av Sigrids tillstånd beslutade sig paret för att göra en abort.

– Jag ville så gärna ha barn, speciellt med Robin, men jag var också rädd för att inte orka med vare sig en graviditet eller att ta hand om barnet. Jag orkade ju knappt duscha själv, så vi bestämde oss för att göra abort, säger hon i en intervju med Amelia.

Foto: TT/Instagram

Annons