Sanna Lundell om tvåårige sonen Fox smärtsamma skada

Sanna Lundell om tvååriga sonen Fox smärtsamma skada
5 tips för att skapa en lyckligare kärleksrelation 2021
Slå på ljud

Journalisten Sanna Lundell och skådisen Mikael Persbrandt som har varit ett par i över 15 år – har barnen Igor, Lo och Fox tillsammans. Och sedan tidigare har Sanna även dottern Olga Crafoord-Lundell med Wille Crafoord.

Sanna Lundell som älskar vintern, och snön, har fått en dramatisk start på 2021, för nu har yngsta sonen Fox skadat sig rejält.

”Mammans hjärta gick sönder lite när tårarna bara forsade oavbrutet i tre timmar tills den snälla röntgensköterskan plockade fram en liten polisbil och man såg hur det lilla livstindret vaknade i blicken igen. Sen kom sorgen tillbaka med full kraft när han fick ligga alldeles stilla medan de fixade gipset. Som om att han förstod att hans lilla livskraftiga sprittande tvåårskropp försågs med ett stort hinder. Ingen mer pulka. Inga vilda brottarlekar, jagalekar, hoppalekar, klättrarlekar. Fyra veckor i ett tvåårsliv är evigheten. Men vi klarar det här också. Ska älska dig hel lillräv”, meddelar Sanna Lundell på sina sociala medier samtidigt som hon visar upp en bild på lille Fox med gipsat ben.

Dock förklarar Sanna Lundell inte vad det är som hänt med sonen, eller vad som orsakade hans skada. Men vi får helt enkelt hoppas att benet hinner läka ordentligt under de fyra veckorna med gips!

Året innan var det vattkoppor

Vinter-tiden verkar inte vara den bästa för Sanna Lundells son Fox – för vid samma tidpunkt i fjol fick han vattkoppor och såg ut som en liten prickig korv.

”Viktigt i mörkertider att minnas att man ändå lyckades beta av vattkoppsjävlarna från helvetet för exakt ett år sen i dag”, mindes Sanna Lundell tillbaka på Instagram när hon publicerade sin prickiga lilla son.

Då förstod Sanna att Mikael hade problem

Idag lever Sanna Lundell och Mikael Persbrandt ett lyckligt familjeliv med barnen på en herrgård utanför Nynäshamn. Men vägen fram till lyckliga familjen var minst sagt brokig. Mikael Persbrandt har kämpat med drogmissbruk och Sanna har varit medberoende.

– Efter ett år tillsammans när vi hade fått vår första son, då började jag förstå att han inte bara var partyknarkare eller drack för mycket, eller att det här skulle gå över. Jag började förstå att han hade grava problem, säger Sanna Lundell i Hedman och Hedén – en beroendepodd.

Foto: TT/Instagram

Utvald läsning