Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Sanna Lundell om familjens reaktioner efter bråket med pappa Ulf

30 aug, 2021 
sanna lundell
tt
När Sanna Lundell kommenterade sin pappa Ulf Lundells kärleksliv i poddform svarade han med ett argt mejl. Nu jämför Sanna pappans reaktion med övriga familjens.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker om Sanna Lundell som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Sanna Lundell som du kanske inte visste

Musikern och författaren Ulf Lundell, 71, har på senare tid genererat rubriker för sin nya kärleksrelation med Ninna Prage, 38.

Dottern Sanna Lundell, 42, tog upp relationen i podcasten Inte din morsa som hon driver med Ann Söderlund. Sanna konstaterade att pappa Ulf brukar dejta yngre kvinnor.

– Han har träffat en kvinna som är betydligt yngre än honom själv i vanlig ordning, sa Sanna i podden.

Ulf, berättade hon i ett senare avsnitt, svarade Sanna genom att skicka ett argt mejl.

– Han vill inte att jag på något sätt ska uttala mig eller tycka någonting om hans relationer, och framför allt inte offentligt. Han menade att det jag gjorde i vår podd var ”kärringskvalleri”, förklarade hon.

När poddkollegorna Sanna och Ann häromdagen gästade TV4:s Nyhetsmorgon, gjorde Sanna en talande jämförelse mellan pappa Ulf och övriga familjemedlemmar.

Annons

Pikar att Ulf Lundell är lättkränkt

– 99,9 procent av våra anhöriga känner sig aldrig någonsin kränkta eller att vi tassar in på integritets-överträdelser, säger Sanna i Nyhetsmorgon och syftar på sådant som sägs podcasten.

– Men här landade det inte riktigt rätt och det kan ha att göra med att han inte riktigt lyssnade på podden, min pappa. Han kanske läste tidningen i förväg, I don’t know, fortsätter hon.

Hur är relationen med pappa nu efter podcasten släpptes?, undrar programledaren Jenny Alversjö.

Sanna svarar:

– Den ser ut ungefär som den alltid har gjort. Vi har en komplicerad relation som… ja men, vi har egentligen ingen relation alls. Så har det sett ut i ganska många år och det ser fortsatt ut så. Så är det.

Sanna Lundells svar: Sluta behandla mig som ett barn

I podcasten förklarar Sanna för sina lyssnare hur Ulf Lundell bett henne att ta en titt i spegeln då hon själv är gift med en 15 år äldre man. Sannas partner, skådespelaren Mikael Persbrandt, sysslar dessutom med kommersiella projekt, vilket pappan poängterade som om det vore en förolämpning. Sanna svarade genom att be sin pappa att sluta behandla henne som ett olydigt litet barn.

– Jag skrev ju tillbaka till honom att ”men gud, du kan ju inte tro att du kan behandla mig som att jag är ett barn här, ett olydigt barn, det funkar inte riktigt så”.

– Jag tyckte jag var ganska balanserad, jag lyfte olika perspektiv på åldersskillnader i kärlek och vi vred och vände på det där ur lite mer allmängiltigt perspektiv. Jag tyckte inte jag var råhård där, konstaterade Sanna kring poddsamtalet som fått Ulf Lundell att se rött.

Källa: TV4

Annons