Så träffades E-Type och Melinda Jacobs – hintar om ett kommande bröllop

Hintar om ett kommande bröllop!
8 svenska kändisar som hämnats på sina ex
1:13

Efter reklamen: 8 svenska kändisar som hämnats på sina ex

(1:13)

Slå på ljud

Under våren blev det känt att artisten Martin ”E-Type” Eriksson, 56, och författaren och familjehemsmamman Melinda Jacobs, 38, var ett kärlekspar. Det var E-Type själv som bekräftade relationen för Aftonbladet, och strax efter tog även Melina Jacobs bladet från munnen och gjorde klart att hon var superkär.

– Jag kan också bekräfta att vi är tillsammans. Det känns toppen och jag är kär. Det känns jättebra, sa Melinda Jacobs till Aftonbladet då.

Redan en månad innan paret bekräftat sin relation dök de upp på event ihop, och fotades på röda mattan tillsammans.

Så träffades E-Type och Melinda Jacobs

Nu ett par månader efter kärleksavslöjandet berättar E-Type mer om relationen i Aftonbladet. Han redogör för hur de möttes samtidigt som han hintar om att ett bröllop ligger runt knuten.

– Man kan väl säga att det var via bekanta, en lite personlig historia som jag nog vill spara på. Det var väldigt nära och fina vänner till både mig och henne, men vi hade inte träffats. De såg nog något som vi inte hade förstått, såna där match making-grejer brukar inte gå så bra, så det var väldigt försiktigt från oss, säger han.

E-Types ord om bröllop med Melinda Jacobs

E-Type fortsätter:

– Vi var vänner ett ganska långt tag innan vi började dejta på riktigt. Under många månader egentligen. Men det fanns nånting där och tack vare våra gemensamma vänner fick vi ihop den där middagen när vi fick sitta ner och prata en hel kväll. Men detaljerna spar jag till bröllopet.

När E-Type får vidare frågor om just bröllop, tystnar han och vägrar svara på fler frågor. Men än står det klart att en bröllopsfest inte ligger allt för långt bort.'

E-type och Melinda Jacobsdök upp tillsammans under Ljudbokspriset Storytel Awards redan i mars.

Foto: TT

5 kändispar som har separerat i år
1:31

Efter reklamen: 5 kändispar som har separerat i år

(1:31)

Slå på ljud

Utvald läsning