Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Så ska Camilla Läckberg göra om i nyköpta huset i Enskede

02 feb, 2022 
simon sköld och camilla läckberg
tt
Camilla Läckberg har sålt familjens lyxiga innestadslägenhet. Nu väntar villaliv i Stockholmsförorten Enskede – och en mindre upprustning av nya hemmet.
Annons

I januari släppte Camilla Läckberg, 47, nyheten om att hon och maken Simon Sköld, 34, har köpt ett nytt hus i Enskede strax söder om centrala Stockholm. Köpet annonserades som ett svar på de skilsmässorykten som florerat sedan paret hösten 2021 sålde sin lyxiga våning på Södermalm.

TV: Camilla Läckbergs stilresa genom årenBrand logo
TV: Camilla Läckbergs stilresa genom åren

”Blev ju mycket spekulation när vi la ut lägenheten till försäljning. Bland annat sökte en av kvällstidningarna oss angående ’skilsmässorykten’. De kunde inte ha mer fel. Vi har helt enkelt bestämt oss för att flytta tillbaks till Enskede och har köpt ett hus där”, skrev Camilla Läckberg i ett inlägg på Instagram och visade bild på ett gråmålat trähus med stort pooldäck och gräsmatta framför.

I en intervju med Expressen berättar hon nu om planerna för det nya boendet.

Annons

Därför flyttar familjen – igen

– Vi tycker om området, vi älskar Enskede och har längtat tillbaks dit, säger Camilla till Expressen.

Så sent som 2017 flyttade familjen från ett annat hus i just Enskede, till våningen med sex rum, dubbla entréer och stor terass på Södermalm, som alltså såldes i höstas för 40 miljoner.

En fördel med det nya boendet, förklarar Camilla, är att det inte behöver rustas upp särskilt mycket då tidigare ägare gjorde en omfattande renovering.

– Vi ska göra lite smågrejer bara, lite förvaring och mörkbetsa golvet, säger Camilla.

familjen läckberg 2016
Camilla Läckberg med maken Simon Sköld och barnen Wille, Meja, Charlie och Polly på Gröna Lunds vårfest i Stockholm 2016.

En kraftigt bidragande faktor till att Camilla och Simon bosätter sig i Eskede på nytt är att Camillas två exmakar Micke Eriksson och Martin Melin bor i området. Camilla har fyra barn med tre olika män, varav yngsta dottern Polly är hennes kärleksbarn med nuvarande maken Simon. Barnen Wille, 19, Meja, 17, och Charlie, 11 får i och med flytten närmre till också sina pappor.

Annons

– Förenklar livet för hela familjen. Nära papporna, mina föräldrar, våra bonusbarn, med mera, har Simon tidigare förklarat i en kommentar till Hänt.

Fördelar med hus i Enskede

Familjen Läckberg/Sköld räds vare sig flytt eller kostsam omstart. Sedan tidigare har de rustat upp sitt sommarnöje, en grosshandlarvilla värd 25 miljoner kronor, i skärgårdskommunen Tyresö.

simon sköld och camilla läckberg

”Det blir smidigare att sticka ut till huset i Tyresö”, konstaterade Camilla på Instagram när hon tidigare i år visade upp det nya huset. Och det finns ytterligare fördelar med Tyresöhemmet:

– Vi är mer husmänniskor än lägenhetsmänniskor. Jag gillar att kunna gå rakt ut i trädgården, man känner sig inte lika påpassad. Det känns mer privat på något sätt tycker både Simon och jag, säger Camilla till Expressen.

Flyttlasset till Enskede går i mitten på mars.

Källa: Expressen

Se också: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssagaBrand logo
Se också: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga

Foto: TT

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons