Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Så ser Audrey Hepburns barnbarn Emma Ferrer ut idag

06 okt, 2021 
Audrey Hepburn
Hollywood-legenden Audrey Hepburn blev 63 år gammal. Hon fick två barn, som i sin tur har hunnit bli föräldrar. Så ser Audrey Hepburns barnbarn ut idag.
Annons
TV: 5 kändisar som fått barnbarn tidigtBrand logo
TV: 5 kändisar som fått barnbarn tidigt

Skådespelaren, fotomodellen och dansaren Audrey Hepburn föddes i Ixelles, Belgien 1929. Hon slog igenom på allvar med sin huvudroll i 50-talsfilmen Prinsessa på vift. Därefter följde roller i klassiker som Sabrina, Frukost på Tiffany’s och My Fair Lady.

Audrey Hepburn och Robert Wolders
Audrey Hepburn och kärleken Robert Wolders år 1990. Paret fick inga gemensamma barn.

Audrey avled 1993 i sviterna av blindtarmscancer. Efter lämnade hon sig partnern Robert Wolders, och sina två barn från två olika äktenskap. Idag har hon dessutom barnbarn som vi nu ska kika närmare på.

Annons

Förstfödda sonen Sean Hepburn Ferrers tre barn

Åren 1954-1968 var Audrey gift med skådespelarkollegan Mel Ferrer. De fick en son ihop, Sean Hepburn Ferrer, 61. Han arbetar som filmproducent, har skrivit två böcker (varav en barnbok) om sin mor och drivit en välgörenhetsorganisation, Audrey Hepburn Children’s Fund, i hennes minne. År 2012 lämnade Sean över organisationen till sin halvbror Luca Dotti, vilken han senare hamnade i rättstvist med över användningen av moderns namn.

Sean Hepburn Ferrer
Sean Hepburn Ferrer är Audrey Hepburns förstfödda son som hon fick under äktenskapet med Mel Ferrer.

Sean har tre barn som aldrig hann träffa sin farmor innan hennes död; Santiago, Gregorio och Emma Ferrer. De två första lever idag ett anonymt liv men den sistnämnda har synts desto mer genom åren.

Annons

Emma Ferrar går i farmors fotspår

Emma föddes året efter Audrey Hepburns död. Hon har gått i hennes fotspår och satsat på en skådis- och modellkarriär. Emma har också, precis som Audrey, vigt sig åt välgörenhetsarbete. I en intervju med amerikanska Today från 2021 säger Emma om sin relation till farmor Audrey att:

– Genom min egen resa inom välgörenhet har jag kunnat känna en koppling till henne.

Emma har synts på röda mattan vid flera tillfällen, som här på UNICEF:s Snowflake Ball i New York 2018:

emma ferrer
Emma Ferrer är Audrey Hepburns barnbarn. Hennes far är stjärnans äldsta son, Sean Ferrer.

Yngsta sonen Luca Dottis tre barn

Audrey Hepburns andra äktenskap var med den italienske greven och läkaren Andrea Dotti. De var gifta åren 1969-1982 och fick ett barn ihop, sonen Luca Dotti. Han är grafisk designer och precis som sin halvbror Sean Ferrar har Luca skrivit böcker om Audrey, totalt tre stycken.

Annons

Tre är även antalet barn Luca har med sin hustru Domitilla Dotti, en medlem ur den italienska societeten. Paret syns sällan ihop i offentligheten och om deras barn finns knapphändig information. Precis som i fallet med de tidigare nämnda barnbarnen, har heller inte dessa tre kommit till världen under Audreys levnadstid.

Vad fans till Audrey Hepburns familj och eftermäle vet är att Luca och Domitilla Dotti bor med sina barn i Rom, Italien. Vi får helt enkelt hålla tillgodo med en bild på paret, här på UNICEF Snowflake Ball i New York 2012:

Domitilla och Luca Dotti
Domitilla och Luca Dotti på röda mattan. Luca Dotti är Audrey Hepburns yngsta son av två.

Foto: TT

Källa: Bestlife, Today

TV: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
TV: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då
Annons