Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Så lever Rickard Olsson efter skilsmässan: “Jag är tillfreds med mig själv”

01 jun, 2023 
Rickard Olsson Giselé Essé Olsson
Efter lite mer än två år som gifta skilde sig Rickard och Gieselé Essé Olsson.
En jobbig skilsmässoprocess tog vid, men nu är paret överens och programledaren har fått tillbaka in i sitt hus igen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker om Rickard Olsson du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Rickard Olsson du kanske inte visste

Det var för tre år sedan som programledaren Rickard Olsson, 56, och frisören tillika entreprenören Giselé Essé Olsson, 46, gifte sig. I höstas beslutade de sig för att separera, och det blev starten på en långdragen skilsmässoprocess.

För när de skulle gifta sig skänkte Rickard Olsson halva huset i Saltsjö-Boo till Giselé Essé Olsson via ett gåvobrev. Enligt Aftonbladet är taxeringsvärdet för huset 8 450 000 kronor, vilket gav henne rätten till 4 225 000 kronor

Hon bodde kvar i huset medan han flyttade ut till en bod på tomten, och där har han fram till nyligen bott.

“Den ekonomiska biten är löst”

Men nu är det tidigare paret överrens, och Giselé har flyttat ut.

– Den ekonomiska biten är löst och vi har skrivit på bodelningen. Nu säger jag som kungen, nu vänder vi blad, berättade Rickard Olsson tidigare för Aftonbladet.

Annons

“Har varit stressad att hitta någon”

Till Expressen berättar han om livet efter skilsmässan. Han blickar helst framåt och njuter av att kunna umgås mycket med sin dotter Asta.

– Det är fantastiskt på många sätt. Vi sitter på kvällarna och kollar på Tradera och auktionssajter för att köpa möbler till hemmet. Det blir en liten nystart, verkligen, även med möblemanget, säger han till tidningen.

Och det nya singellivet trivs han bra med.

– Förut när jag har varit ungkarl har jag kanske varit lite stressad, att hitta någon, bli ihop med någon eller ha den där familjen eller vad det är. Nu är jag väldigt tillfreds med mig själv. Jag sa till min dotter i går när hon frågade om jag hade hittat någon rebound. Jag frågade vad det var: ”Någon som läker eller som du kan starta på nytt med,” då sa jag ”ja, det har jag gjort”. Då blev hon lite stressad och frågade vem det var: ”Mig själv, jag är tillfreds med mig själv”.

Foto: TT

Annons