Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Så lever paren som inte medverkar i nya säsongen av Älskar, älskar inte

13 sep, 2022 
Så lever paren som inte medverkar i nya säsongen av Älskar, älskar inte
Vissa par vi sett tidigare i Älskar, älskar inte återkommer i den tredje säsongen – andra inte.
Så gick det för paren som inte längre medverkar i programmet!
Annons
Video: 9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner tillBrand logo
Video: 9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner till

En ny säsong av Älskar, älskar inte har precis haft premiär på Discovery+, och i den tredje säsongen möter vi både par vi känner igen från tidigare säsonger och nya par som vi inte fått följa tidigare.

Men hur gick det för paren från säsong två som inte längre medverkar i programmet? Vi kikar!

Mattias och Tanawarn

Mattias Sjöberg och Tanawarn Chaijumroen medverkade i de två första säsongerna av programmet, och då fick vi följa Tanawarns flytt från Thailand till Huskvarna. Men någon medverkan i den tredje säsongen blev det inte för paret, något som inte var deras egna val.

– Jag tror att det var svårt att hitta problem i vårt förhållande, så det blev inte bra tv tyckte de nog inte, berättar Mattias i en ny intervju med Hänt.

Mattias och Tanawarn från Älskar, älskar inte

Idag bor paret tillsammans med Tanawarns dotter Nawaphat i Huskvarna och har planer på att gifta sig borgerligt under hösten. Nawaphat går i skolan och Tanawarn jobbar på två olika restauranger och pluggar svenska.

Annons

Erica och Omer

I säsong två såg vi när Erica från Göteborg gifte sig med Omer från Pakistan i Albanien, bara någon dag efter att de träffats för första gången i det verkliga livet. De möttes först via internet.

Erica och Omer från Älskar, älskar inte

Omer kom därefter och hälsade på Erica i Sverige, men försvann sen plötsligt iväg till Portugal utan hennes vetskap – i samma veva som Erica gick igenom en tuff period då hon drabbats av diskbråck.

– Nu när jag fått lite distans till det hela, nu när han inte är i Sverige, så känner jag att jag får vara rädd om mig själv. Jag är inte ung längre och med en ung kille blir det lite för mycket drama. Jag tyckte han var lite tråkig och att det var dålig stil av honom att dra på det sättet som han gjorde. Jag var väldigt besviken på honom. Han vet om det. Han visste att jag hade dålig rygg, sa Erica till Hänt i somras.

Annons

Då hade paret inte setts på fyra månader, och det enda hon visste var att han befann sig någonstans i Europa.

Sabrina och Latif

Sabrina Nicastro från Sverige och Latif Marhaba från Libanon från den andra säsongen av Älskar, älskar inte är fortfarande ett par idag. I Sabrinas Instagram-bio har hon taggat Latif följt av ett hjärta.

I programmet framgick det att Latif inte riktigt trivdes i Sverige, och efter bara ett par dagar i landet var han nära på att tacka ja till ett jobberbjudande i Dubai – platsen där paret först träffade varandra.

På hans Instagramkonto kan vi nu se att han ändrat sin inställning till Sverige en aning.

”Sverige är annorlunda på sommaren”, skriver han i ett inlägg, och när en av hans följare frågar om han gillar Sverige nu svarar han:

”Ja just nu, det är så vackert på sommaren”.

Anna och Franko

Även Anna Andersson Engelmark och Franko Nero kilar stadigt efter sin medverkan i den andra säsongen av programmet. I säsongen fick vi se hur Franko flyttade från Sierra Leone till Sidsjö, och anpassade sig efter allt vad det innebar.

Anna och Franko från Älskar, älskar inte

Under tiden som programmet sändes på tv mötte Anna en del kritik från tittare, som menade att hon var elak mot honom. Efter programmet försvarade sig Anna och förklarade att sättet hon framställs på inte är den riktiga bilden, utan att det är vinklat från produktionens håll.

Annons

– Det har verkligen stjälpt relationen mer än det har hjälpt den. Jag tror att vår relation hade mått bättre av att inte varit med om det. Samtidigt får man testa sin relation under påfrestningar, sa hon till Aftonbladet.

– Men jag ångrar det inte. Jag tycker inte att man ska ångra saker, tillade hon och påpekade också att hon inte är besviken på produktionen.

På Instagram har vi under sommaren sett hur paret hänger runt i Sverige – bland annat hur Franko får smaka på surströmming för första gången.

Micael och Rebecca

När Micael Sievertsson och Rebecca Lawal medverkade i programmet kunde vi se när de träffade varandra för allra första gången, efter att ha varit i en distansrelation ett längre tag. Efter nästan tre års distansförhållande flyttade Rebecca från Nigeria till Sverige förra året, och i slutet av juni blev paret föräldrar åt en liten son som fått namnet Neo.

Tanken var att de skulle vänta lite med att skaffa barn, men så blev det inte. Micael har två barn sedan innan, som idag är äldre.

Annons

Och i juli blev Rebecca och Micael man och hustru! På Instagram skriver de att det var det första av tre bröllop.

Kim och Elton

Kim Angelica Lindberg från Norrköping och Elton Djon Cruz från Kap Verde medverkade i säsong två av Älskar, älskar inte. Paret hade träffats i över två års tid, och distansrelationen var inte helt enkel.

För Expressen bekräftar Kim nu att relationen fått ett slut.

– Det mest avgörande var att han har två barn som jag inte visste om, det var en överraskning. Mamman bor i Frankrike och jag hade ingen aning om det, och grunden till det var för att snubben var tillsammans med henne när han träffade mig och blockerade henne. Hon trodde att han var död. Det var ganska dramatiskt. Allt det här fick jag reda på för tre månader sedan, säger hon till Expressen.

Alessandro och Vitaly

Den andra juli i somras var det tänkt att Alessandro och Vitaly från säsong två av Älskar, älskar inte skulle gifta sig. Men så blev det inte. Bröllopet sköts upp och nu har paret gått skilda vägar.

Alessandro och Vitaly

Vitaly, som kommer från Ukraina, är kvar i Sverige. Han har ett jobb och ett samordningsnummer. Alessandro och Vitaly har fortsatt kontakt med varandra, och är inte ovänner.

Foto: Instagram, Discovery+

Se också: 3 svenska tv-serier att se fram emot i höstBrand logo
Se också: 3 svenska tv-serier att se fram emot i höst
Annons