Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Så håller Tareq Taylor och PT-Fia ihop distansförhållandet

08 okt, 2022 
Så håller Tareq Taylor och PT-Fia ihop distansförhållandet
Tareq Taylor har sin bas i Malmö, medan Sofia ”PT-Fia” Ståhl har sin i Stockholm.
Nu berättar paret hur de får ihop relationen – trots det stora avståndet.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 34, bor i Stockholm tillsammans med snart fyraåriga dottern Edit. Samtidigt bor pojkvännen Tareq Taylor, 52, i Malmö, vilket är ungefär 60 mil isär från varandra.

Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoriaBrand logo
Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoria

Nu berättar paret hur de gör för att få tid med varandra.

– Vi bor delvis i Stockholm tillsammans och så bor vi i Malmö tillsammans, säger Tareq Taylor till Expressen medan Sofia Ståhl fyller i:

– Fram och tillbaka, säger hon.

Några svårigheter att hålla kärleken vid liv mellan allt resande finns inte.

– Det är inga problem över huvudtaget, säger Tareq Taylor.

Tareqs hyllning till flickvännen

Det var i december förra året som nöjessajten Hänt.se avslöjade att den folkkära tv-profilen och Feminas träningsprofil Sofia ”PT-Fia” Ståhl var ett par.

Annons

Det tog dock ett tag för dem att bekräfta (eller för den delen dementera) det hela, men i april så kom då de första orden, och det var Tareq Taylor själv som tog bladet från munnen då han öppnade upp i en intervju med Aftonbladet.

– Om jag är kär? Jo, men det är klart jag är kär, sa tv-kocken i intervjun, och berättade samtidigt att det bästa med Sofia är hur hon bejakar glädjeämnen i livet och att hon sprider så mycket av det.

– Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra, fortsatte Tareq Taylor.

PT-Fia om distansförhållandet

Sofia Ståhl har tidigare givit sin syn på distansförhållandet, och under en frågestund på Instagram berättade hon hur de får det att fungera.

”Kommunikation och tillit. Att våga prata om allt, även om det obekväma och bjuda in varandra i känslor och perspektiv. Att vara lösningsorienterad och kreativ i hur och var man ses nästa gång. Vi planerar långt i förväg och har flexibla jobb som hjälper till. Facetime, röstmeddelanden och samtal pågår non stop vilket gör att vi ständigt är närvarande och nära även när vi är geografiskt isär. Också viktigt att göra kul saker ihop, exempelvis dejter på distans och digitalt”, berättar Sofia ”PT-Fia” Ståhl på sin Instagram-story.

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Foto: TT

Annons