Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Så gick det sen för de medverkande i Naked Attraction

17 jun, 2022 
naked attraction deltagare idag
Nu har två av deltagarna från Kanal 5-programmet Naked Attraction berättat om tiden efter programmet till tidningen Expressen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Härom veckan fick vi se det första avsnittet av den svenska versionen av Naked Attraction, och efter det har programmet både mötts av ris och ros. Det första avsnittet sändes på Kanal 5, och finns även att se på Discovery +. Där fick vi se hur den 31-åriga Ilona fick inspektera en rad med nakenfisar för att sedan välja vem av dessa hon helst ville gå ut på en dejt med.

Så gick det sen för Ilona i Naked Attraction

Innan sin medverkan i Naked Attraction hade Ilona är aldrig varit på en dejt.

I Expressen berättar hon att upplevelsen var en annorlunda sådan, men att Ilona samtidigt tyckte att det var väldigt kul och något utöver det vanliga. I programmet valde hon till slut att gå på dejt med deltagaren André, dessvärre valde de senare att inte ta relationen längre. Men nu gör hon klart att hennes andra val Matti, som föll på mållinjen kanske är lite intressant ändå.

Annons

För i programmet som Ilona fick se i efterhand gör Matti klart att han mer än gärna går på dejt med henne trots att han hamnade på en andra plats. Och att Ilona bara skulle höra av sig till programledaren Sofia Wistam om hon ville ha hans nummer. Men Ilona som idag titulerar sig som singel vet ännu inte hur hon ska göra med den biten, berättar hon för Expressen.

– Man växer också väldigt mycket som person av det. Dels jag som väljare kan nog också känna att även om man är van vid att se nakna kroppar så ser man det på ett helt annat sätt. Man växer mycket som människa och att man vågar visa sig själv naken på ett annat sätt, säger hon också i tidningen.

Så gick det sen för Alexander i Naked Attraction

Alexander från Malmö är 25 år var en av de medverkande i Naked Attraction.

I det andra avsnittet fick vi se hur den 25-årige Alexander stod och valde mellan fem nakna tjejer. I Expressen berättar han att han älskade varje sekund av stunden, och att hela upplägget passade honom utmärkt. Valet föll på Nelly, som senare gjorde klart att Alexander mer än gärna pratade om sitt ex under dejten, vilket hon kanske inte tyckte var helt toppen.

Annons

– Anledningen till att jag tog upp mitt ex var nog för att jag berättade mycket om mig själv. Jag hade varit singel i två år och blev dumpad efter ett sex år långt förhållande. Det var väldigt tufft för mig att komma ifrån det. Så jag berättade att jag hade haft det tufft de senaste två åren och om min kamp att komma tillbaka för att kunna dejta igen, säger Alexander till Expressen.

Vidare berättar Alexander att det inte blev några fler dejter för hans och Nellys del, däremot avslöjar han att han två veckor efter programmet spelats in träffade rätt i någon helt annan.

– Jag träffade henne bara någon vecka efter programmet, så jag är exklusiv just nu, säger han.

I programmet möter Sofia Wistam nakna människor som vill hitta en partner.

Foto: TT/Instagram/ Discovery +

Annons