Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Så är relationen mellan Dominika Peczynski och Anders Borg i dag

17 jan, 2023 
Anders Borg och Dominika Peczynski
TT
I somras skilde sig Dominika Peczynski och Anders Borg efter fyra år som gifta. Kort därpå gjorde paret klart att de fortfarande är ihop.
Nu reder de ut hur relationen egentligen ser ut – och om de är nyförlovade eller inte.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

I juni förra året kom nyheten om att Dominika Peczynski och Anders Borg lämnat in en ansökan om skilsmässa.

Dominika Peczynski – 7 saker du inte visste om henneBrand logo
Dominika Peczynski – 7 saker du inte visste om henne

Det var pr-konsulten själv som berättade om beslutet på Facebook.

“Anders Borg och jag har gemensamt i dag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid. Inga kommentarer. Slut på meddelande”, skrev Dominika Peczynski på då.

Därför skilde sig Anders Borg och Dominika Peczynski

Det tog inte lång tid innan de ändrade sig – delvis i alla fall. Paret fortsätter att leva ihop, men som skilda. Anledningen till skilsmässan var bland annat att Dominika tröttnat på att hon inte fått uppmärksamhet av Anders Borg.

– Vi skilde oss och nu är vi skilda. Man kan inte säga att man ska skilja sig när man blir sur på sin man. Har man sagt det 5 783 gånger, då måste man till slut göra det, berättade hon för Aftonbladet ett par månader senare och slog fast de var överens om beslutet:

Annons

Det var stundens ingivelse, men det känns inte annorlunda nu. Vi är ihop och har inte gjort slut, och vi gjorde heller inte slut när vi skilde oss. Det var bara lite drama som behövde få komma ut, det behövde hända någonting.

Efter skilsmässan började det spekuleras i om paret förlovat sig på nytt. Till Hänt reder de ut hur det egentligen ligger till.

– Vi bor ihop, vi är sambos och förlovade, säger de till nöjessajten.

Anders Borg och Dominika Peczynski.
Anders Borg och Dominika Peczynski.

Dominika förklarar vidare:

– Vi har inte förlovat om oss som många tror. Utan det är ju bara så att när man skiljer sig, så går man ju tillbaka till det man var innan, vilket var att vi var förlovade. Det är logiskt.

Så träffades Dominika Peczynski och Anders Borg

Anders Borg och Dominika Peczynski träffades 2015 och flyttade ihop året därpå. Bröllopet skedde 2018. När paret gästade Tillsammans med Strömstedt berättade Anders Borg hur det gick till när de fick upp ögonen för varandra.

Annons

– Det är lite roligt faktiskt. Dominika hade skrivit en debattartikel på SVT av alla ställen, som jag tyckte var väldigt bra. Jag skrev ett litet mail till henne, och skrev ”jättebra artikel”, och då svarade hon och så började vi diskutera saker på mail och på sms och det blev snabbt personligt och sen ännu mer personligt, säger Anders Borg i programmet och fortsätter:

– Jag upplevde väl att jag blev förälskad i henne på sms. Och sen träffades vi och då hade vi kanske skickat ett par hundra sms om dagen i två månader, säger han och beskriver det hela som en tonårsförälskelse.

Men allt var inte helt lätt. Båda två var nämligen i en varsin relation som var på väg att ta slut när de fick känslor för varandra.

– Vi var bara ihop några veckor innan vi skilde oss från våra respektive partners. Och du vet, man har barn. Det är inte de roligaste grejerna att berätta om, säger Anders Borg.

Foto: TT

Annons