PT-Fia om blandade känslorna efter sommaren med Tareq

sofia ståhl tareq taylor
VIDEO: Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoria
1:35

Efter reklamen: VIDEO: Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoria

(1:35)

Slå på ljud

Det var tidigare i höstas som vi möttes av nyheten att stjärnkocken och tv-profilen Tareq Taylor skilt sig från Kristina Taylor efter 26 år som gifta. Men i mars kom beskedet att han hade funnit kärleken igen – denna gång i 19 år yngre kärleken Sofia ”PT-Fia” Ståhl. Nu berättar hon om de blandade känslorna efter sommaren tillsammans.

Tareq Taylor bekräftar kärleken med Sofia Ståhl

I en intervju med Aftonbladet bekräftade paret sin kärlek för första gången. Och enligt Tareq så blev paret tillsammans redan någon gång i höstas. I intervjun hyllar han Sofia och berättar om vad som är det bästa med henne.

– Att hon är så mycket Sofia. Att Sofia är så mycket Sofia är det bästa med Sofia. Hon bejakar livet och hon bejakar glädjeämnen och sprider mycket av det. Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra.

Sofia och Tareq ledde tv-programmet Lyckomaten tillsammans 2019.

Sofia delade också med sig av ett kärleksfullt inlägg på henne och Tareq i mars. Där hon skrev ”Tusen tack för all kärlek ni ger oss ” och paret såg minst sagt lyckliga ut tillsammans.

Sofia ”PT-Fia” Ståhl: ”Att bli sjukskriven var det bästa som kunde hända mig”

PT-Fia om blandade känslorna efter sommaren

Sedan dess har parets relation bara fortsatt att blomstra och på Sofias blogg delar hon med sig av deras fantastiska sommar tillsammans. I ett blogginlägg beskriver hon sig som nykär efter den händelserika sommaren.

”Semestern tog slut och jag likaså. Kom tillbaka med ett hjärta fyllt av kärlek och ändå låg. Den här sommaren har innehållit allt och lite till. Tvära kast och alla känslor. Jag är ännu mer nykär och har fått uppleva drömlika stunder”, skriver hon.

Vidare skriver träningsprofilen att hennes system är lite slitet, ledset och likgiltigt. Att hon famlar efter orden och försöker hitta tillbaka glöden inuti.

”Anledningen till det ledsna och deppiga är tydligt och jag vet att det är systemet som slappnar av. Det har varit på helspänn länge. Har lagt locket på i vissa avseenden, ramlat in i gamla mönster. Känner tacksamhet för att jag lärt känna mig själv så pass att det är lätt att syna egna beteenden i sömmarna och förstå vad som behövs. Vad som triggar och utmanar”, skriver Sofia.

Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: 5 saker du inte visste om Tareq Taylor
0:27

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 5 saker du inte visste om Tareq Taylor

(0:27)

Slå på ljud

Utvald läsning

Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoria
1:35

Efter reklamen: Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoria

(1:35)

Slå på ljud