Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

PT-Fia om blandade känslorna efter sommaren med Tareq

12 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
sofia ståhl tareq taylor
tt,instagram
Det var i mars som stjärnkocken Tareq Taylor hade hittat kärleken på nytt i programledaren Sofia Ståhl. Nu berättar hon om parets sommar tillsammans. ”Tvära kast och alla känslor” skriver hon i ett blogginlägg.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
VIDEO: Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoriaBrand logo
VIDEO: Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoria

Det var tidigare i höstas som vi möttes av nyheten att stjärnkocken och tv-profilen Tareq Taylor skilt sig från Kristina Taylor efter 26 år som gifta. Men i mars kom beskedet att han hade funnit kärleken igen – denna gång i 19 år yngre kärleken Sofia ”PT-Fia” Ståhl. Nu berättar hon om de blandade känslorna efter sommaren tillsammans.

Tareq Taylor bekräftar kärleken med Sofia Ståhl

I en intervju med Aftonbladet bekräftade paret sin kärlek för första gången. Och enligt Tareq så blev paret tillsammans redan någon gång i höstas. I intervjun hyllar han Sofia och berättar om vad som är det bästa med henne.

– Att hon är så mycket Sofia. Att Sofia är så mycket Sofia är det bästa med Sofia. Hon bejakar livet och hon bejakar glädjeämnen och sprider mycket av det. Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra.

Sofia och Tareq ledde tv-programmet Lyckomaten tillsammans 2019.

Sofia delade också med sig av ett kärleksfullt inlägg på henne och Tareq i mars. Där hon skrev ”Tusen tack för all kärlek ni ger oss ” och paret såg minst sagt lyckliga ut tillsammans.

PT-Fia om blandade känslorna efter sommaren

Sedan dess har parets relation bara fortsatt att blomstra och på Sofias blogg delar hon med sig av deras fantastiska sommar tillsammans. I ett blogginlägg beskriver hon sig som nykär efter den händelserika sommaren.

Annons

”Semestern tog slut och jag likaså. Kom tillbaka med ett hjärta fyllt av kärlek och ändå låg. Den här sommaren har innehållit allt och lite till. Tvära kast och alla känslor. Jag är ännu mer nykär och har fått uppleva drömlika stunder”, skriver hon.

Vidare skriver träningsprofilen att hennes system är lite slitet, ledset och likgiltigt. Att hon famlar efter orden och försöker hitta tillbaka glöden inuti.

”Anledningen till det ledsna och deppiga är tydligt och jag vet att det är systemet som slappnar av. Det har varit på helspänn länge. Har lagt locket på i vissa avseenden, ramlat in i gamla mönster. Känner tacksamhet för att jag lärt känna mig själv så pass att det är lätt att syna egna beteenden i sömmarna och förstå vad som behövs. Vad som triggar och utmanar”, skriver Sofia.

Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: 5 saker du inte visste om Tareq TaylorBrand logo
SE OCKSÅ: 5 saker du inte visste om Tareq Taylor
Annons