Pinks 6-åriga dotter kände sig ful – läs stjärnans kärleksfulla svar

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

I natt gick MTV:s Video Music Awards (VMA) av stapeln, och Pink mottog det prestigefyllda priset Michael Jackson Video Vanguard Award. I sitt tacktal passade hon på att dela med sig av något som hennes dotter Willow, 6, nyligen hade sagt – nämligen att hon kände sig ful.

Willow och Pink ska ha åkt bil tillsammans när 6-åringen plötsligt sa: ”Mamma, jag är den fulaste flickan jag känner. Jag ser ut som en pojke med långt hår.”

Pink blev chockad och undrade var Willow, som är så ung, hade fått detta ifrån. Men i stället för att kommentera det där och då bestämde sig artisten för att göra en powerpoint-presentation till dottern.

Läs även: Pink ”misslyckas” med föräldraskapet – på det mest underbara sättet

Presentationen innehöll androgyna rockstjärnor och konstnärer som får utstå hån och gliringar varje dag men som ändå har behållit sin stil och inspirerat andra, bland annat Michael Jackson, David Bowie, Freddie Mercury, Annie Lennox, Prince, Janis Joplin, George Michael och Elton John.

Pink visade powerpointen för dottern och frågade sedan varför hon kände sig ful. Willow svarade att det var för att hon ser ut som en pojke, varpå Pink frågade: ”Men hur tycker du att jag ser ut?” Dottern svarade: ”Du är vacker.”

Utdrag ur talet:

Och då sa jag: ”Tack, men när människor hånar mig är det precis det de använder. De säger att jag ser ut som en pojke, att jag är för maskulin, att jag har för mycket åsikter eller att min kropp är för muskulös.”

Och jag så frågade jag henne: ”Har jag låtit mitt håra växa ut?” Hon svarade: ‘”Nej, mamma.” Jag frågade: ‘”Har jag ändrat min kropp?” Hon svarade: ”Nej, mamma.” ”Har jag ändrat sättet jag presenterar mig själv för världen?” ”Nej, mamma.” ”Har jag spelat för utsålda arenor över hela världen?” ”Ja, mamma.”

Och då sa jag: ”Okej! Så älskling, vi ändrar inte på oss. Vi tar gruset och skalen och vi skapar en pärla. Och vi hjälper andra att ändra på sig så att de ska kunna se att det finns fler varianter av skönhet.

Läs även: 10 kändisars ord om hur de uppfostrar sina barn

Som avrundning av talet tackade Pink alla artister som vågar vara sig själva, och till sin dotter, som satt i publiken, sa hon: ”Och du, min älskade flicka, är vacker och jag älskar dig.”

Se hela talet här

Artikeln publicerades först på Femina.

 

Dela på: