Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Peter Settman om anledningen till bråken med fästmön Carmen Navis

18 feb, 2022 
Peter settman
tt/instagram
Peter Settman och den yngre fästmön Carmen Navis lever delvis i ett långdistansförhållande, vilket ibland tär på relationen.
I Bergfeldt berättar Peter nu om bråken.
Annons
Carina Bergfeldt om när hon träffade sin stora kärlekBrand logo
Carina Bergfeldt om när hon träffade sin stora kärlek

2018 skilde sig Peter Settman, 52, från hustrun Anna Settman, efter elva år som gifta. Ett år senare presenterade han sin nya kärlek för världen, amerikanska Carmen Navis, 40.

Peter Settman och Carmen Navis förlovade sig 2020

Det var i Efter fem som han berättade att han hittat kärleken på nytt i Los Angeles.

– Hon förstår ju inte ett ord svenska, så jag kan ju säga vad jag vill. Det är ju det roligaste jag vet. Jag är ju barnslig i grunden så jag brukar prata svenska, det tycker jag är kul, sa han när han pratade om flickvännen för första gången.

2020 tog paret ett steg till i kärlekens tecken och förlovade sig.

Jobbiga känslorna under långdistansförhållandet

Idag lever paret lever i en långdistansrelation. Carmen är bosatt i USA, där Peter Settman just nu är aktuell som producent åt den nya tv-satsningen American Song Contest. Men han pendlar också till Sverige där han har sina fyra barn.

Annons

Och att vara ifrån varandra i perioder är inte alltid en dans på rosor. När Peter Settman nu gästar Bergfeldt i SVT berättar han om bråken som brukar uppstå med fästmön.

– Vårt bekymmer är, att när vi ses så är det ”hej, wow” dag ett. Dag två, då ska det bråkas. Det är som en klocka nu, att då börjar bråket, säger han och förklarar att det är samma visa varje gång de ses efter att ha varit i från varandra. Men han har också en teori kring varför det blir så. Han förklarar vidare:

– Vi båda har blivit så nu att ”måste vi göra den här rutinen?”. Det är som att det är mycket förväntningar, men också att man byggt upp att det är tråkigt att vara ifrån varandra. Och när man sen väl ses så är man lite arg i kroppen för att man har varit ifrån varandra. Men har man ingen att ta ut det på, och så är man inte mer begåvad, då skäller man på den man gillar. Men när det är över sen, då är det ju kanon.

Annons