Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pernilla Wahlgrens kärlekshyllning till Christian Bauer

28 mar, 2022 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.
Ett år har gått sedan Pernilla Wahlgren hittade kärleken i Christian Bauer.
Nu uppmärksammar hon den stora dagen med ett fint meddelande till pojkvännen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

Efter att ha varit singel i många år föll Pernilla Wahlgren pladask för försäljningschefen Christian Bauer ifjol. På Instagram hintade hon till en början hemlighetsfullt om sin nya kärlek, men kunde till sist inte hålla tillbaka känslorna.

"Älskar det filterlösa lyckorus jag befinner mig i just nu....Har tusen fjärilar i magen, samtidigt som jag aldrig har känt mig så här lugn, trygg och harmonisk. Är så tacksam att jag vågade öppna upp mitt hjärta igen, och att jag får känna allt det jag känner just nu”, skrev hon i ett inlägg.

Så träffades Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Till sist stod det klart att den dittills mystiske mannen var just Christian Bauer.

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var. Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom, har Pernilla Wahlgren berättat i Framgångspodden.

Och med tiden har den nya killen synts mer och mer tillsammans med artisten och tv-profilen, bland annat i Wahlgrens värld och i Carina Bergfeldts talkshow där de pratade om att eventuellt flytta ihop i Pernillas nya lyxvilla.

Annons

– Det hoppas man ju. Men än så länge är det väldigt mycket rosa i det här huset, säger Pernilla Wahlgren i programmet och menar samtidigt att han kommer behöva vara redo att anpassa sig.

– Jag har ju byggt en jättestor walk in closet, och ett 300 kvadratmeter stort hus, men det finns ingen garderobsplats för en man. Jag sa det, jag är jätteledsen men det här huset är ritat för mig.

Och det verkade inte vara några problem.

– Jag kommer nog få plats. Jag har fått två hyllor i ett skåp. Jag har en krok idag, så jag tror att jag klarar mig med det, svarade Christian Bauer då.

Fina orden på ettårsdagen

Och nu firar paret alltså ett år tillsammans, något som Pernilla Wahlgren uppmärksammar på Instagram.

”1 år av kärlek, glädje, skratt och NOLL bråk! Du är lugnet och tryggheten. Jag är virvelvinden, som älskar att landa i din trygga famn…! Två positiva glada själar som funnit varandra, när tiden var rätt i livet..!”, skriver hon och tillägger:

”Tack C för att du fick mig att våga riva ner den där ”muren” som jag byggt upp - och fått mig att börja tro på kärleken igen”.

Foto: TT

Annons