Pernilla Wahlgrens beslut för karriären – funderar på att lägga ner

pernilla wahlgren lägger kanske ner bloggen.

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
0:49

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren

(0:49)

Under sommaren har Pernilla Wahlgren valt att vila lite från delar av sitt arbete som involverar både sång, dans, tv-inspelningar, samarbeten på sociala medier och bloggande. Det är den sistnämnda som Pernilla Wahlgren valt att vila från mest. Men nu i dagarna kom äntligen en efterlängtad blogguppdatering från stjärnan som nu haft bloggen i flera år.

”Ja, jag VET att jag har varit borta från bloggen alldeles för länge! Förr i tiden så älskade jag att sätta mig ner och skriva till er, och jag hade även TIDEN till det. Men dessvärre är det så att Instagram har tagit över mer och mer – och till slut räcker inte tiden till för alla mina jobb, inspelningar, samarbeten, privatliv och bloggen också. Det är så oerhört enkelt att uppdatera på Instagram, där jag faktiskt superflitig med flera inlägg om dagen, och dessutom filmar massor LIVE som jag lägger upp på Insta Story – som en rörlig dagbok!”, skriver Pernilla Wahlgren samtidigt som hon hintar om att hon kanske har lite för många bollar i luften just nu.

Pernilla Wahlgren har tappat lusten

Till följarnas förtret förklarar Pernilla Wahlgren även att hon funderar på att lägga ner bloggen, då den kräver allt för mycket tid och att hon känner att hon kan dela med sig av sitt liv minst lika mycket via Instagram.

”Vi är ju många gamla bloggare som tyvärr har tappat lusten mer och mer till bloggen”, fortsätter hennes inlägg och återigen förklarar hon att det till stor del är för att det går enklare och snabbare att dela med sig på Instagram.

Pernilla Wahlgren funderar på att lägga ner

Hon fortsätter att berätta:

”Bloggen är krångligare, då det tar tid med att ladda upp bilder och jag inte vill slarva med skrivandet. Samtidigt värnar ju om er gamla trogna följare, och älskar att läsa era kommentarer och får berätta för er om mitt liv i fler ord än på Instagram.”

”Jag måste nog känna efter ordentligt om bloggen ska fortsätta eller inte…!”

Och den sista meningen gör nu att flera trogna följare till bloggen skriker ut sin sorg i Pernilla Wahlgrens kommentarsfält. Den ena efter den andra gör klart att de vill att Pernilla Wahlgren ska fortsätta med bloggen, men samtidigt finns det också de som tycker att hon lätt kan släppa bloggen för att minska sin arbetsbörda. Så nu får Pernilla Wahlgren helt enkelt ta sig en ordentlig funderare och överväga hur hon ska göra i framtiden.

Foto: TT

Redaktionens tips

Efter följarstormen – Pernilla Wahlgren stänger sitt kommentarsfält

Dela på: