Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pernilla Wahlgren visar misslyckade tatueringen

29 sep, 2022 
Felicia Hovryd
Pernilla Wahlgren
Claudio Bresciani/TT
Pernilla Wahlgren har ett par tatueringar sedan tidigare. Nu har hon skaffat en till och visar upp den misslyckade tatueringen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Så ser Pernilla Wahlgrens framtidsplaner ut med kärleken Christian BauerBrand logo
Så ser Pernilla Wahlgrens framtidsplaner ut med kärleken Christian Bauer

Pernilla Wahlgren, 54, har ofta många bollar i luften och har ett långt CV, hon är inte bara sångerska utan även skådespelare, programledare och designer.

Nu har hon provat på ett nytt yrke som kanske inte gick så bra.

Pernilla om ovanliga händelsen

Pernilla som sedan tidigare har ett par tatueringar, en med alla barnens namn och en ananas, har nu skaffat ytterligare en.

På Instagram visar sångerskan upp det nya och tredje tatuering med texten: ”det löser sig”. Efter att det nya tillskottet var klart bad Pernillas tatuerare Emilia om en tatuering från realitystjärnan själv och motivet var givet: en ananas.

”Och när Emilia nu bad MIG att tatuera en ananas även på henne, så kunde jag ju inte säga nej…!”, skriver Pernilla på sin Instagram.

Missen med tatueringen

Men Pernilla erkänner att det inte är något mästerverk hon skapade på sin tatuerare Emilias arm.

”Kanske inte den snyggaste ananas man sett. Men jag lyckades ändå omedvetet få in ett HJÄRTA i Ananasen..! Bara en sån sak!”, fortsätter sångerskan i inlägget.

Det verkar dock inte som att Pernilla tänker sadla om lägga till ”tatuerare” på sitt långa CV, men helt missnöjd över sin erfarenhet i tatueringsstudion är hon inte och refererar till sitt nyintatuerade livsmotto.

”Är kanske inte den bästa på att vare sig rita eller tatuera folk, men jag var aldrig orolig. För som jag alltid brukar tänka; ’Det löser sig!’”, avslutar Pernilla.

Annons