Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pernilla Wahlgren starka ord om att bli farmor: “Mitt mål i livet”

11 apr, 2023 
Oliver Ingrosso väntar sitt första barn, och Pernilla Wahlgren väntar sitt första barnbarn.
Nu berättar artisten om den stora lyckan – och om hur det gick till när äldsta sonen berättade för familjen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssagaBrand logo
Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssaga

Förra veckan berättade sedan Oliver Ingrosso, krögare, producent, dj och Pernilla Wahlgrens äldsta son, att han och flickvännen Zoe-Fay Brown väntar barn.

– Jag är skitglad, ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller. Jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, sade Oliver Ingrosso i podcasten Inga beiga morsor.

Pernilla Wahlgrens starka ord om barnbarnslyckan

Det här innebär att Pernilla Wahlgren väntar sitt första barnbarn, och hon är naturligtvis överlycklig.

“Nu har Olli vuxit upp till en varm, kärleksfull, omtänksam och trygg vuxen man. Och en sak är säker. Olli kommer bli VÄRLDENS bästa pappa, och den här lilla bebisen kommer bli TOKÄLSKAD av oss alla!!”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Och när den Masked singer-aktuella tv-profilen gästar Efter fem berättar hon mer om hur lycklig hon är.

Annons

– Ja men verkligen, det är ju mitt mål i livet att kunna vara den bästa farmorn jag bara kan, säger hon i programmet.

Wahlgrens tårar efter avslöjandet

I sin egen podcast som hon har tillsammans med Sofia Wistam berättar hon hur Oliver Ingrosso berättade för familjen om det hela.

Han och lillasystern Bianca Ingrosso delar födelsedag, och tidigare har det inte varit supernoga att hela familjen firar tillsammans. Men i år ville han att alla skulle vara samlade för ett firande i efterhand.

– Så till slut blev det en frukost, tidig morgon innan Theo skulle till skolan, och då ses vi alla hemma hos Bianca. Då är det då Oliver, Bianca, Benjamin, Theo och jag. Då så sitter vi där och äter frukost och har det jättemysigt, Bianca och Oliver får sina födelsedagspresenter som de inte fick på sin födelsedag, berättar Pernilla Wahlgren i Wahlgren och Wistam.

Artisten fortsätter:

– Och så plötsligt reser sig Oliver upp och säger att han har en present till oss också. Och då kände jag bara så här: “nej, men gud, vad är det här”? Och jag ska helt ärligt säga att det började pirra inom mig.

Äldsta sonen delade ut t-shirts med tryck som berättade att Pernilla skulle bli farmor, Bianca faster och att Benjamin och Theo blir farbröder.

– Jag blev så paff, jag började gråta på en gång. Benjamin fattade ingenting, han var verkligen så här: “Va? Vad menar du?”. Sedan gick vi i omgångar “nej, men gud” och så börjar man gråta, berättar Pernilla Wahlgren i podcasten.

Foto: TT

Annons