Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pernilla Wahlgren om miljonförlusten – ångrar försäljningen av villan

12 apr, 2022 
pernilla wahlgren
Det gick lite fort, tycker Pernilla Wahlgren när det kommer till hennes försäljning av villan på Lidingö i Stockholm. Samtidigt gör vännen Sofia Wistam klart att det finns viktigare saker här i livet än pengar.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Pernilla Wahlgrens stilresa genom årenBrand logo
Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren

Bygget med Pernilla Wahlgrens, 54, drömhus Villa Nilla på Lidingö fortsätter. Det var förra sommaren som tv-profilen tillika artisten berättade om tomtköpet på Sticklinge udde där en lyxvilla på 300 kvadratmeter håller på att sättas ihop.

”Äntligen! Bygglovet är klart, alla beslut är tagna och om allt går som det ska, så kommer VILLA NILLA stå färdigt uppe på berget på min nya tomt om ca ett år...”, skrev hon på Instagram och visade i samma veva upp bilder på planen för hennes nya tillhåll.

”Jag gjorde inte mitt livs bästa affär”

Pernillas tidigare villa som också den ligger på Lidingö utanför Stockholm är såld, och sedan en tid tillbaka bor hon därför på hotell. Men vad gäller försäljningen av huset där hennes barn växt upp känner hon i efterhand att hon borde haft lite mer is i magen.

Annons

– Jag gjorde inte mitt livs bästa affär... Jag var ju klantig nog att, eller det kunde man ju inte veta då, men jag sålde ju huset innan priserna steg i väg, berättar Pernilla Wahlgren i ett nytt avsnitt av podcasten Wahlgren och Wistam.

Pernilla Wahlgren om förhastade beslutet

Pernilla Wahlgren förklarar även att hon inte gjorde en förlust, men att hon önskar att hon väntat bara lite till.

– Jag gick ju inte back, jag gick ju med vinst ändå för jag sålde det för mycket mer än vad jag köpte det för. Men i efterhand är det så här...

– Varför stressade jag och sålde huset innan i stället för att sitta lugnt, säger Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– Det som har hänt är ju inte bara att priserna skjutit i höjden, utan min inflyttning i huset jag bygger på har ju flyttats framåt hela tiden. Det var inte alls meningen att det skulle bli en dipp på sex månader, jag trodde ju att jag kan bo på hotell en månad eller två. Det är lugnt.

Sofia Wistam om vännens miljonförlust

Väninnan Sofia Wistam, 55, flikar in och gör klart att Pernilla inte borde sitta och deppa över pengar, eftersom det finns viktigare saker här i livet är just kosing. Sofia Wistam menar att hon borde vara lite ödmjuk och tacksam över allt annat gott i livet.

– Sitta här och vara sur för att man förlorade några miljoner. Nej men herregud, det viktigaste i livet är att vara frisk, punkt slut, peppar Sofia Wistam.

pernilla wahlgren och sofia wistam
Pernilla Wahlgren med bästa vännen Sofia Wistam.

Foto: TT/Instagram

Annons