Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pernilla Wahlgren om Christian Bauers starka kärleksförklaring

31 maj, 2021 
Pernilla Wahlgren.
TT

Kärlekssagan mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer fortsätter, och nu avslöjar artisten och tv-profilen vad hennes nya partner skrivit om henne på sin Instagram.

Annons
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

Den senaste tiden har det pratats och skrivit en hel del om Pernilla Wahlgren och hennes nya kille. Det var ett tag hemligt vem denna nye man är, men dottern Bianca Ingrosso lät i ett avsnitt av podcasten Ursäkta avslöja att mamman börjat träffa någon.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer, säger hon i avsnittet.

Första orden om kärleken

I början av förra veckan lyfte Pernilla Wahlgren på locket och berättade för sina följare att hon var upp över öronen förälskad, och så lycklig att hon vågat ta steget och bli kär igen.

”Älskar det filterlösa lyckorus jag befinner mig i just nu.... Har tusen fjärilar i magen, samtidigt som jag aldrig har känt mig så här lugn, trygg och harmonisk”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Annons

I samma veva visar hon också upp en (anonym) bild på honom och berättar senare att den nya mannen heter Christian Bauer.

Han har också bekräftat att de är ett ett, men inte sagt så himla mycket mer och det hela.

Christian Bauers finas ord till Pernilla Wahlgren

I det senaste avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam återger artisten nu vad Christian Bauer skrivit till henne på hans privata Instagramkonto.

– Så här skrev han då: ”Kan inte längre hålla tillbaka mig längre. Du ger mig pirr och tårar som jag aldrig känt förut. Du är så jordnära, så äkta, så kärleksfull. Ja, du är helt, helt underbar. Det här är så äkta, och jag är fylld av total kärlek för dig. Tack för att du kom in i mitt liv och gjorde det komplett. Din för alltid”, högläser en rörd Pernilla Wahlgren.

Sofia Wistam blir också rörd när hon för höra Christian Bauers ord, och tycker att det blir kraftfullt när han berättar om kärleken för sina följare.

Foto: TT

Annons