Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pernilla Wahlgren om barnens uppväxt: ”Behandlade Bianca annorlunda”

14 okt, 2022 
Felicia Hovryd
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren är fyrabarnsmamma och har alltid fullt upp. Nu berättar hon om hur hon behandlade dottern Bianca Ingrosso annorlunda mot sina bröder under uppväxten.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Se 4 snabba frågor med Pernilla WahlgrenBrand logo
Se 4 snabba frågor med Pernilla Wahlgren

Sveriges kändaste familj efter kungafamiljen måste ändå vara familjen Wahlgren/Ingrosso.

Med mamma Pernilla Wahlgren, 54, i spetsen har tittarna fått följa med i familjens liv i den omåttligt populära realityserien Wahlgrens värld där man får lära känna Pernilla och hennes fyra barn – Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, Benjamin Ingrosso, 25, och Theo Wahlgren, 15.

Nu berättar Pernilla att hon uppfostrat de fyra barnen på lite olika sätt.

Om barnens uppväxt

I senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla driver tillsammans med vännen Sofia Wistam, frågar Sofia om Pernilla städar yngsta sonen Theos rum. Och Pernilla erkänner då att hon under sin uppfostran av de tre äldsta barnen behandlade Bianca annorlunda.

– Jag har ju förmågan att skämma bort barnen genom att städa åt dem, och det där skäms jag fortfarande för. Att jag tycker att jag särbehandlade mina killar, berättar Pernilla i podden.

Annons

– Gud vad intressant, svarar Sofia.

– Och jag tycker det är hemskt när jag inser det, att jag var mycket mer irriterad på Bianca. "Hallå, du har inte bäddat din säng, du har inte gjort det och det och det". Och sen kunde jag gå in till Benjamins rum och bädda hans säng och fixa, för han är pojke.

Pernillas önskan – gör om, gör rätt

Men när Pernilla nu ser tillbaka på barnens uppväxt har hon två grejer som hon kanske önskar att hon kunde göra om och göra rätt.

– Är det något jag skulle vilja ta tillbaks i hur jag uppfostrat mina barn, så är det definitivt att inte vara så curlande mot mina söner, och inte kräva så mycket av min dotter utan att ha exakt samma uppfostringsmetod med sina döttrar som sina söner.

Även Sofia erkänner att hon städat efter att sonen har haft fest och Pernilla ber i avsnittet dottern Bianca om ursäkt för att hon var så hård och krävande under hennes uppväxt.

18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamlaBrand logo
18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla
Annons