Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pernilla Wahlgren förlovad med Christian Bauer

29 dec, 2022 
Ebba S. Dahlman
Pernilla Wahlgren hade tappat hoppet om att bli kär, när Christian Bauer dök upp.
De är nyblivna sambos och i natt passade pojkvännen på att fria till sin käresta.
”Jag sa JA!”, lät Pernilla meddela på sociala medier.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Se 4 snabba frågor med Pernilla WahlgrenBrand logo
Se 4 snabba frågor med Pernilla Wahlgren

Den nyblivna 55-åringen Pernilla Wahlgren avslutar året på topp! Hon har precis flyttat in i drömhuset på Lidingö, efter tre år av byggkaos, och hon har äntligen blivit sambo med pojkvännen Christian Bauer.

Nu delar hon med sig av ytterligare en härlig nyhet som avrundar år 2022 – hon tackade nämligen ”ja” till kärlekens frieri under natten till torsdagen den 29 december.

”Jag sa JA!”, skriver Pernilla i ett inlägg på Instagram intill en bild på det lyckliga paret som visar upp sina ringar. Vilken lycka!

Pernilla Wahlgren om livet efter 50: ”Får jag vara så här lycklig?”

Realitystjärnan berättade nyligen för Expressen om kärleken till Christian och karriärens stora uppsving efter 50. Något som fick henne att ifrågasätta om det verkligen är tillåtet att få erfara så många underbara saker på en gång.

Annons

– Ibland undrar jag om det får vara så här bra. Får jag vara så här lycklig? Ett tag tänkte jag att jag aldrig kommer bli kär igen, för jag hade liksom glömt bort den känslan. Jag hade noll lust att dejta, och kände inte att jag behövde en man i mitt liv. Kom ju dessutom med dåliga erfarenheter från tidigare förhållande, så det kändes skönt att vara själv och slippa bråka och tjafsa hela tiden.

Hon hintade samtidigt om att de är redo för nästa steg i relationen och syftade på ett stundande samboskap, när slutet på det utdragna husbygget närmade sig ett slut.

Pernilla berättade för tidningen att hon har ”skyndat långsamt”, men att hon inte har några tvivel på relationen efter att de tagit sig igenom ett år av flyttkaos.

Annons

Samtidigt hintade hon även om att hon gått i bröllopstankar. Hon vill liksom inte vänta tills hon är gammal och grå förklarade hon och poängterade samtidigt att hon inte vill stressa.

– Jo, det gör man ju, och vi har varit på bröllop under sommaren. Det är härligt. Sen vill man inte stressa fram någonting, samtidigt som man inte har hela livet på sig längre. Så jag kan absolut se bröllop framför mig, men det finns också så mycket annat att landa i. Vi har inte ens landat i att bo tillsammans på riktigt egentligen, sade Pernilla till tidningen.

Kanske var det ett intervjusvar som inspirerade pojkvännen Christian att fria under mellandagarna? Eller kanske hade han planerat det länge?

Pernilla Wahlgrens förlovningslycka med Christian Bauer: ”Jag sa JA!”

Hur som helst, så avslutar turturduvorna år 2022 med att dela med sig av en alldeles fantastisk nyhet.

Annons

Efter ett maxat, och kombinerat, jul- och födelsedagsfirande tog de till den svenska fjällen under mellandagarna för att varva ner.

Omkring midnatt mellan onsdagen den 28 december och torsdagen den 29 december publicerade Pernilla en bild på Instagram från Hemfjällstugan.

Bilden, som egentligen talar för sig själv föreställer en strålande glad Pernilla och en nöjd Christian poserandes fullt påpälsade i skidmundering, samtidigt som de visar upp varsin ring på ringfingret.

”Jag sa JA!”, skriver Pernilla intill bilden följt av ett antal kärleksfulla emojis.

Under bilden väller gratulationskörens hejarop in. Vi kan bara stämma in med dessa och önska er båda två ett varmt grattis!

Foto: Instagram, Claudio Bresciani/TT

Annons