Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pernilla Wahlgren: Så blir bröllopet med Christian Bauer

20 feb, 2023 
Pernilla wahlgren och christian bauer
Detaljerna för Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers bröllop börjar falla på plats.
I det senaste avsnittet av Wahlgren och Wistam berättar hon att de har tänkt ut en plats och börjat fila på gästlistan.
Annons
Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssagaBrand logo
Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssaga

Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 47, har kilat stadigt i närmare två år. Vid årsskiftet berättade de dessutom den glada nyheten att de har förlovat sig.

– Det blev faktiskt precis så som jag ville, det blev en underbar dag men också fokus på inte något annat än att den fantastiska dagen fick avslutas med ett frieri, har hon tidigare berättat i sin podcast Wahlgren och Wistam, som hon har tillsammans med Sofia Wistam.

Innan dess hade hon glatt visat upp ringen i ett inlägg på Instagram.

“Jag sa JA!”, försäkrade hon i inlägget.

Där hålls Wahlgrens bröllop

Nu har det gått närmare två månader och paret har börjat planera bröllopet. Det berättar hon om i det senaste avsnittet av Wahlgren och Wistam.

Annons

Pernilla Wahlgren säger att de tänker är överens om det mest när det kommer till bröllopet, och någon vigsel i kyrkan verkar det inte bli tal om.

– Vi har båda haft kyrkbröllop. Vi har båda varit gifta och känner ”been there, done that”, så jag tror att det blir ett Marbella-bröllop, säger artisten och tv-profilen.

Sofia Wistam har en självklar plats på gästlistan till Pernilla Wahlgrens bröllop.
Sofia Wistam har en självklar plats på gästlistan till Pernilla Wahlgrens bröllop.

Sofia Wistam poängterar att det är svårt att veta hur många och vilka man vill bjuda in till ett bröllop. Pernilla Wahlgren och Christian Bauer verkar dock säkra på hur gästlistan kommer att se ut.

– Jag tror att jag kommer att hålla det till de vi umgås med, de som står oss nära. Det blir inget mingelbröllop, utan det ska vara nära och kära.

Annons

Hon gör klart att fästmannens vänner är välkomna och att hon ser fram emot att höra dem hålla tal för honom.

– Det blir lite kul också, för då kommer jag ju få höra folk som förhoppningsvis håller tal för honom och höra sidor om honom som jag kanske inte vet; hur han var när han var liten eller ung, säger hon.

Foto: TT

Annons