Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pappans ärliga bilder visar hur livet är med fyra döttrar

21 nov, 2016 
AvMikaela Råberg
Simon Hooper tröttnade på alla perfekta bilder av hur det är att vara förälder, som cirkulerar på sociala medier. Så han skapade ett Instagramkonto där han visar verkligheten.
Annons

Att vara förälder kan visserligen vara underbart, men det är långt ifrån alltid en dans på rosor. En majoritet av bilderna på sociala medier ger däremot sken av det, vilket kan skapa onödig stress hos mammor och pappor.

Simon Hooper ville komma ifrån det och på Instagram lägger han bara upp ärliga bilder av hur det är att vara pappa till fyra döttrar.

06. father-of-daughters

– Mitt konto är till för att ge en realistisk bild av hur det är att vara förälder. Jag vill visa hur det egentligen ser ut, på ett humoristiskt sätt, säger han till Huffington Post.

Simons döttrar är 9, respektive 6 år och för tio månader sedan välkomnade han och hustrun Clementine två tvillingflickor. Så man kan lugnt säga att Simon har fullt upp med papparollen.

Annons
02. father-of-daughters

Att sova ostört är inte det lättaste med morgonpigga tvillingar.

09. father-of-daughters

– Alla går igenom samma saker på den här resan vi kallar föräldraskap, säger Simon, som hoppas att såväl mammor som pappor kan relatera till hans bilder.

Foto: Instagram/father_of_daughters

 

Här räddar Joseph sin lillebror

Räddar sin lillebror

Läs mer: Här räddar Joseph sin lillebror när skötbordet rasar

Annons