Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Paolo Robertos flickvän Elin Härkönen tackar för stödet

16 maj, 2020 
AvMåBra
Paolo Robertos flickvän Elin Härkönen tackar för stödet på Instagram
"Jag har varit på botten förr, jag vet hur man kämpar sig upp”, skriver Paolo Robertos partner träningsprofilen Elin Härkönen på sitt instagramkonto.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Camilla Läckberg – om näthatet och systerskapetBrand logo
Camilla Läckberg – om näthatet och systerskapet

14 maj slog polisen till i en planerad razzia mot sexhandel i centrala Stockholm. Flera män greps, varav en av personerna var tv-profilen och entreprenören Paolo Roberto. Ett avslöjande som fått stor uppmärksamhet.

Paolo Roberto har erkänt sexköpet och i en intervju med TV4 meddelade han sin ånger:

– Jag har en sån grej i livet, att när det går bra för mig – jag har aldrig mått så bra, aldrig varit så lycklig, livet blommar – då hittar jag alltid något sätt att förstöra det. Det har varit olika typer; det har varit våld, väldigt mycket våld, och den här gången lyckades jag hitta det som jag tycker egentligen är det smutsigaste som finns. För att på något sätt döva det här hålet som finns hos i mig, sade Paolo Roberto till Jenny Strömstedt.

TV4 sparkade Paolo Roberto

Efter erkännandet valde TV4 att bryta alla samarbeten med Paolo, som är en flitigt anlitad tv-profil med bland annat rollen som programledare för Farmen på uppdragslistan. Flera andra uppdragsgivare och partners valde också att avsluta samarbetet med honom. Enligt Expressen drar K-Rauta in en kampanj där Paolo Roberto är reklamprofil och Enligt Dagens Handel har Coop beslutat att inte längre sälja hans livsmedelsprodukter. Samtidigt meddelar företaget Peoples Kitchen Concept AB, som står bakom livsmedelsvarumärket ”Paolos”, att de avbryter alla samarbeten med Paolo Roberto med omedelbar verkan. På sin hemsida skriver de:

Annons

– Vi avbryter alla samarbeten med Paolo Roberto med omedelbar verkan. Han kommer inte längre att vara varken delägare eller verksam i företaget från och med nu, säger Dani Evanoff, VD i Peoples Kitchen Concept AB samt Evanoff Group.

Vid sidan av sitt programledarskap och medverkan i media har också Paolo Roberto byggt upp en stark närvaro sociala medier, där han tillsammans med sin flickvän träningsprofilen Elin Härkönen, delat med sig av parets träningstips, entreprenörskap och gemensamma drömmar. Parets syns på både Instagram och LinkedIn där de har hundratusentals följare.

De offentliggjorde sin relation i höstas och har sedan dess flitigt visat upp sin kärlek i sociala medier. I vintras köpte de en vingård i Italien tillsammans med vänner och har även tagit steget till att bli sambos.

Elin Härkönen tackar för stödet

Det är också på sociala medier som Elin Härkönen nu kommenterar och tackar för stödet hon får i samband med den uppmärksammade händelsen.

Annons

I ett inlägg som publicerades på hennes Instagram-konto tidigt under lördagsmorgonen skriver hon:

”Ni är otroligt många som hör av er och även om jag valt att backa undan från sociala medier och intervjuer nu vill jag att ni ska veta att det verkligen värmer mitt hjärta att se hur många människor som finns där för mig” skriver hon i inlägget och fortsätter:

”Jag ska inte ljuga för er, jag är ledsen… Men jag vet att även detta kommer passera. Jag fortsätter leva efter tron om att vi aldrig möts av en motgång som är större än vad vi klarar av. Jag har varit på botten förr, jag vet hur man kämpar sig upp”.

FOTO: TT, Instagram

Malin Wollin: Skyll sexköp på hål i själen!

”Det lättaste som finns i hela världen, för de med stora, små eller obefintliga hål i själslivet är att inte köpa sex av en kvinna från ett av Europas fattigaste länder.”

Läs hela Malin Wollins hyllade krönika här!

Annons