Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Nya bilderna från Pernilla Wahlgrens spanska villa

12 jun, 2022 
Tidigare i år köpte Pernilla Wahlgren ett rejält mysigt hus i Spanien.
Nu visar dottern Bianca Ingrosso upp nya bilder inifrån.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamlaBrand logo
18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla

Det är mycket nu med Pernilla Wahlgren och fastigheter. Just nu håller hennes nya drömhus på Lidingö att färdigställas, något vi bland annat fått följa i Wahlgrens värld.

Nyligen flyttade Pernilla ut från den gröna villan som hon bott i under flera års tid, men i och med att den nya villan inte står klar än så bor hon och hennes yngsta son Theo Wahlgren just nu på hotell.

Tvingas ta in på hotell

I sin podcast Wahlgren och Wistam, som Pernilla driver ihop med vännen Sofia Wistam, berättade hon nyligen sitt missnöje över sin försäljning av det hemmet eftersom att det i efterhand visar sig att hon hade kunnat fått mer pengar för den om hon hade väntat ett tag med att sälja. Och om hon hade väntat och haft lite is i magen hade det antagligen inte heller blivit ett glapp där mor och dotter var tvungna att ta in på hotell under tiden.

Annons

Men, det är allstå inte det enda på temat flytt och hus i Pernilla Wahlgrens liv just nu. Hon har sedan ett par år tillbaka ett hus i Marbella i Spanien, som hon kallar för Casa Rosa, och för ett par månader sedan lade hon vantarna på ännu en hus i den spanska svenskstaden.

”Mitt nya hem i solen! ‘Casa de las Estrellas’, heter det nu – vilket betyder ”Stjärnornas hus”. Får se om jag behåller det namnet, eller hittar på nåt nytt…Kanske målar det rosa, & döper det till ‘Casa Rosa 2.0’ ..?!”, skriver Pernilla i ett Instagram-inlägg.

Biancas bilder från spanska villan

Och i det soliga Spanien befinner hon sig just nu, tillsammans med dottern Bianca Ingrosso som på Instagram visar upp nya bilder från huset i en serie klipp på story.

”Nu har hon gjort en massa förändringar, men jag är så stolt över min mamma”, skriver hon, och gör sedan klart att klippet är från när de besökte stället förra året.

Annons
Annons
Annons