Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Niclas Wahlgren har hittat kärleken – Rebecca Hjelt är nya flickvännen

07 okt, 2022 
Niclas Wahlgren
TT

Sedan skilsmässan från Laila Bagge 2015 har det varit tyst om Niclas Wahlgrens kärleksliv.
Men nu berättar han att det finns en ny kvinna i hans liv.
– Det är min flickvän, säger han.

Annons

Niclas Wahlgren inledde sin karriär som artist och skådespelare, och fick sitt genombrott i filmen G – som i gemenskap. Han har släppt också flera album och medverkat i Melodifestivalen. Dessutom har han lånat ut sin röst i många filmer och tv-serier och varit radioprofil på NRJ.

Se 5 kändispar när de började dejta vs nuBrand logo
Se 5 kändispar när de började dejta vs nu

Orden om nya flickvännen

Nu berättar Niclas Wahlgren att han träffat kärleken i träningsprofilen Rebecca Hjelt, 35.

– Det är inte något nytt, det är heller inte något jättegammalt. Däremot är det någonting väldigt vackert och fint och ja, det är min flickvän säger han till Expressen och berättar att han är väldigt, väldigt lycklig.

Tidigare i år sade Niclas Wahlgren upp sig från radiojobbet på NRJ för att istället satsa på sin online-pt-tjänst. Rebecca Hjelt jobbar också som personlig tränare, men även om båda är väldigt träningsflitiga så var det inte på det viset de träffades.

Annons

– Det var jag som tog kontakt och sedan började vi som vänner, fast jag kanske hade en annan ”take” på det, säger Niclas Wahlgren till Expressen och fortsätter:

– Men under resans gång har vi upptäckt att vi är väldigt lika. De är en av de mest kloka, emotionellt fantastiska personer jag har mött.

Tvåbarnspappan Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren är pappa till två barn. Den första sonen, Tim Wahlgren, fick han tillsammans med Mia Bodén 1989. De träffades när han var i 20-årsåldern.

Niclas Wahlgren gick senare vidare och föll för Laila Bagge. De fick upp ögonen för varandra när de båda dansade i Let's dance 2009 och blev senare ett par.

– Det klickade direkt mellan oss. Vi upptäckte att vi har samma humor, sade Laila Bagge tidigare i en intervju med Aftonbladet.

– Han har verkligen ett hjärta av guld. Han är så himla gullig och snäll, det är det viktigaste för mig. Jag brukar alltid säga att ögonen är själens spegel, man kan se om någon är godhjärtad eller inte. Och man ser tydligt på Niclas hur han är, fortsatte hon,

De gifte sig 2010 i Jakobs kyrka i Stockholm och året därpå föddes Niclas Wahlgrens andra barn, sonen Kit Wahlgren. 2015 separerade paret.

Se också: 4 svenska kändispar som hållit sina relationer hemligaBrand logo
Se också: 4 svenska kändispar som hållit sina relationer hemliga

Foto: TT

Annons