Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Sofia Wistam blir programledare för svenska Naked attraction

15 mar, 2022 
Sofia Wistam
Dejtingprogrammet Naked attraction görs i en svensk version och programledare blir Sofia Wistam. — Det känns kittlande med ett program där vi går rakt på den nakna sanningen, säger Sofia Wistam.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Här är alla Grammisnominerade 2022Brand logo
Här är alla Grammisnominerade 2022

Som programtiteln avslöjar blir det en hel del naket när det brittiska formatet Naked attraction får en svensk version. Serien går ut på att en deltagare ska välja ut en dejt bland en rad potentiella kandidater som står avklädda bakom en vägg. Som en rullgardin hissas väggen sakta upp och avslöjar mer och mer. Slutligen får även den påklädda deltagaren valet att klä av sig naken.

Den efterföljande dejten sker dock med kläder på, berättar programledningen och avslöjar samtidigt att det är Sofia Wistam som kommer att leda programmet.

Sofia Wistam om sin programledarroll: "Känns kittlande"

I pressreleasen från Discovery Networks Sverige berättar Sofia Wistam om hur hon ser på sitt kommande uppdrag.

Annons

– Jag ser fram emot ett positivt och härligt program, där alla kroppars unika skönhet hyllas och välkomnas. Dejtingvärlden i dag är präglad av filter och fasader och därför känns det kittlande med ett program där vi går rakt på den nakna sanningen, säger Sofia Wistam.

Hon tror att formatet boostar det naturliga med nakenhet och kroppar.

– Jag hoppas och tror verkligen att det kan bidra till att avdramatisera nakenhet och att tittarna får en lika stor boost kring sina egna vackra kroppar som de modiga deltagarna.

Formatet finns över hela Europa

Programmet har skapat uppståndelse på flera håll. Finland, Tyskland, Danmark, Italien, Polen och Norge har sedan tidigare sina versioner.

Naked attraction

– ”Naked attraction” har tagit världen med storm. Här avdramatiseras nakenhet och alla kroppar och utseenden hyllas. Vi är oerhört glada att Sofia Wistam programleder vår svenska version av formatet, som har en fantastisk förmåga att få folk i sin omgivning att känna sig trygga, sedda och hörda, säger Ulrika Bokstad, exekutiv producent för ”Naked attraction Sverige”

Inspelningen pågår under våren och först i höst har svenska Naked Attraction planerad premiär på Discovery+.

Foto: TT, YouTube

Källa: Expressen, Discovery Plus

Annons