Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Tv-klassikern Min sanning tillbaka – här är kändisarna som medverkar

04 dec, 2021 
Gunilla Von Platen, Anna Hedemo och Sara Skyttedal med sina tvillingar
Programmet Min sanning där vi på djupet får höra om åtta kändisars liv och livsöden är tillbaka. Det här vet vi om årets säsong och gästerna som medverkar.
Annons
9 kändisar med ännu mer kända föräldrar du kanske inte visste omBrand logo
9 kändisar med ännu mer kända föräldrar du kanske inte visste om

Söndag 5 december har tittarsuccén Min sanning åter premiär på SVT Play och kl 20.00 sänds det linjärt på SVT2. Det är så mycket som 14:e säsongen av programmet, som fortfarande leds av journalisten Anna Hedemo. Målet för henne är med programmet att ge publiken en ny och fördjupad bild av gästen i fråga, något hon brinner mycket för. Tidigare har hon kommenterat programmet så här:

– Att göra Min sannings intervjuer är något av guldkanten i mitt yrkesliv. Att få dyka ner i en spännande persons hela liv, och få ställa frågor om både ljus och mörker, med och motgång, det är oändligt intressant.

Annons

Alla gäster Min sanning 2021 – och dess bakgrund

Avsnitt 1: Magda Gad

Magda Gad på Kristallen

Magda Gad, 46, är en svensk flerfaldigt prisbelönt reporter, krigskorrespondent och Mellanösteranalytiker. Hon har gjort många reportage från många utsatta delar i världen och skrivit för många stora tidningsskrifter. I familjen ingår mamma Agneta och storebror Tarek Gad. Hon har inga egna barn.

Avsnitt 2: Krister Henriksson

Krister Henriksson ler och tittar in i kameran

Krister Henriksson, 75, är en svensk skådespelare som troligtvis är mest igenkänd som Wallander i Wallander-filmerna. Han driver också ett filmproduktionsbolag med sin fru Cecilia Nilsson som också är skådespelare. Tillsammans har de också sonen Tobias, och Krister har sen tidigare två döttrar, Stina och Jenny. Samtliga är vuxna idag.

Annons

Avsnitt 3: Gunilla von Platen

Gunilla Von Platen på en gala

Gunilla von Platen, 49, hette tidigare Samuelsson men är född till Günel Anip. Hon är syrian-svensk entreprenör och företagsledare. Hon har tidigare varit drake i SVT:s Draknästet och ska nu vara programledare för The Apprentice Sverige som har premiär i mars 2022. Privat lever hon med maken Alfred von Platen och tillsammans har de fyra barn där de äldsta är 14 och yngsta 7.

Avsnitt 4: Gert Wingårdh

Gert Wingårdh med Anne Lundberg på Kristallen

Gert Wingårdh, 70, är en prisbelönt svensk arkitekt. Han står exempelvis bakom byggnader som Victoria Tower vid Kistamässan samt House of Sweden, som inrymmer de svenska och isländska ambassaderna i Washington D.C. Han är även programledare för Husdrömmar ihop med Anne Lundberg. Han är gift med Karin Wingårdh och har tre biologiska barn och två bonusbarn.

Annons

Avsnitt 5: Sara Skyttedal

Sara Skyttedal med sina tvillingar

Sara Skyttedal, 35, sitter med i partistyrelsen för Kristdemokraterna. Till och med 2024 sitter hon som ledamot av Europaparlamentet. Hon är sambo med Jimmy Dihang och tillsammans har de två tvillingar, en son och en dotter, knappt ett år gamla.

Avsnitt 6: Ännu inte släppt

Avsnitt 7: Ännu inte släppt

Avsnitt 8: Ännu inte släppt

Artikeln uppdaterat i takt med gästerna offentliggörs.

Källa: SVT
Foto: TT

Annons