Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Mikael Sandströms och Lotta Engbergs villa – överraskande prislappen

05 apr, 2023 
Mikael Sandström och Lotta Engberg
Det gick snabbt i början av Lotta Engbergs och Mikael Sandströms förhållande.
Inom kort hade de flyttat ihop i en stor villa utanför Göteborg.
Annons
VIDEO: Det här är Doktor Mikael SandströmBrand logo
VIDEO: Det här är Doktor Mikael Sandström

Under sommaren 2020 berättade doktor Mikael Sandström, 64, och Lotta Engberg, 60, att de blivit ett par.

– Det började med en kvällstidningsintervju Lotta gjorde i januari 2020, och där hon fick frågan om hur det var med kärleken. Lotta svarade att det var alldeles utmärkt, att hon hade varit singel i fem år och var nöjd med det, men att om doktor Mikael ringde så kunde hon tänka sig att gå på en dejt, har Mikael Sandström tidigare berättat för Amelia om hur relationen tog fart.

Annons

“Det är hela Lottas väsen som jag blev kär i”

I en intervjun gav han sig också på att försöka beskriva vad han föll för hos henne.

– Att beskriva det är som att försöka få ner hela havet i ett litet glas, det går inte. Det är hela Lottas väsen som jag blev, och är, kär i. Inte en specifik sak.

Mikael Sandström och Lotta Engberg hemma i villan i Mölnlycke.

Doktor Mikaels framtidstro: “Planterar inte ettåriga växter”

Och det tog inte lång tid innan de sålde sina respektive hus och köpte ett nytt gemensamt hem i Mölnlycke utanför Göteborg.

Annons

– Det gick snabbt, men inte för snabbt. Vad är det värsta som kan hända och vad har man i vågskålarna? I den ena skålen är det total lycka, glädje och tvåsamhet. Eller så var du inte så charmig som jag trodde, vi delar på oss, har Mikael Sandström tidigare berättat för Aftonbladet och tillagt:

– Det är som vaccinet, fördelarna överväger riskerna. Vad som blir i en framtid och vad som händer nästa år och året efter det vet jag inte, men vi påtar på i trädgården som om vi ska bo här nästa år också och planterar inte ettåriga växter.

Lotta Engbergs och Mikael Sandströms villa är på 385 kvadratmeter och har bland annat utrustats med en inomhuspool, bastu och biorum. Det ligger på en skogstomt intill en bäck, och enligt Svensk damtidning är det värderat till 8,3 miljoner kronor.

SE OCKSÅ: Lotta Engbergs stilresa genom årenBrand logo
SE OCKSÅ: Lotta Engbergs stilresa genom åren

Foto: TT

Annons