Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Mia Parneviks härliga protest efter kritiken mot dottern

20 jan, 2020 
Mia Parnevik
När dottern Pegs val på röda mattan kritiserades valde Mia Parnevik att bemöta kritiken på ett lite annorlunda sätt...
Annons

Det händer mycket kring populära tv-familjen Parnevik. Förra veckan berättade till exempel yngsta dottern Philippa att hon opererats för hudcancer. Hon uppmanade då sina följare att hålla koll på sina födelsemärken.

Förra veckan gick även Elle-galan av stapeln – och på plats fanns Sveriges modeelit. Röda mattan bjöd som vanligt på massor av vackra klänningar och spännande kreationer. En som stack ut ur mängden var Peg Parnevik, dotter till Mia och Jesper.

Hennes minimala klänning både hyllades och hånades, bland annat anklagades hon för att vilja ha uppmärksamhet – något hon själv bemötte på Instagram:

”Haha, jag insåg inte vad jag startade med den här klänningen. Jag bryr mig inte ett dugg om vad ni tycker är smakfullt eller inte. Det säger mer om er än om mig”.

Hon fortsätter:

”Jag kommer alltid klä mig som jag vill. (…) Det är ganska vidrigt hur en kvinnas kropp alltid måste sexualiseras”.

Annons

Mia Parnevik bemöter kritiken mot dottern

Nu har mamma Mia Parnevik gett sig in i debatten. I ett härligt inlägg på Instagram har hon lagt ut en bild på sig själv helt naken där hon skriver:

”Jag älskar att vara naken och ett med naturen. (…) Och till alla er som berättar för mig vad mina döttrar borde ha på sig eller inte… För mig ser de fantastiska ut i vad de än sätter på sig.

Dottern Peg har svarat på inlägget med kommentaren:

”Älskar dig!!!! Haters will hate ❤️ du är bäst och vi är bäst.”

(..) att säga dumma saker är så ointressant. Skicka kärlek till varann och gör något gott. Det vinner vi alla på”, svarar Mia Parnevik på det.

Bilder: Instagram och Cornelia Nordström/TT

Läs mer:
Philippa Parnevik, 20, har opererats för hudcancer
Penny Parneviks ärliga ord om amningen: ”Extremt mycket press”
Peg Parneviks kamp mot ätstörningen: ”Vissa dagar är det tufft”

Annons