Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Melinda Jacobs berättar om glädjen med alla 11 barn

02 nov, 2022 
Ebba S. Dahlman
Sofia Ekström/SvD/TT
Gravida familjehemsmamman Melinda Jacobs har ett stort hjärta som rymmer en enorm kärlek till många barn.
I ett nytt inlägg på Instagram berättar hon om de 11 barn som stulit hennes hjärta genom åren.
”Många här frågar mig hur många barn jag har...”, inleder hon inlägget.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoriaBrand logo
Melinda Jacobs och E-types kärlekshistoria

Familjehemsmamman och opinionsbildaren Melinda Jacobs bor i Vadstena. Sedan i våras är hon tillsammans 90-talsartisten Martin ”E-type” Erikson och i somras blev det dessutom känt att paret väntar deras första gemensamma barn tillsammans.

Hemma i Vadstena bor i dag fem barn hemma hos Melinda; tre biologiska och två familjehemsplacerade. Därtill har hon dessutom ett antal tidigare familjehemsplacerade vuxna barn och ett barn i himlen, som har en plats i hennes mammahjärta.

Nu berättar hon om alla barnen i hela den stora familjen, med ett härligt bildspel på Instagram.

Melinda Jacobs bebislycka med E-type

Det var i slutet på april som Melinda och pojkvännen Martin Erikson bekräftade att de officiellt är ett par. Någon månad senare kom ytterligare ett glädjande besked; de väntar barn ihop.

Annons

”Livets största under. I januari blir vi en till”, skrev Melinda och Martin under bilden i ett gemensamt inlägg på Instagram.

Deras barn, som också blir Martins första barn är beräknad att komma i januari. I en kommentar till Hänt berättade artisten om de omvälvande känslorna inför kommande föräldraskapet.

– Fantastiskt såklart! Jätteroligt, det är overkligt till och med. Jag var inte 100 på att jag skulle få vara med om det här!, förklarade Martin för tidningen då.

På frågan om hur de lyckliga paret förbereder sig inför bebisens ankomst svarade han:

– Mest mentalt. Melinda kan det här med barn, så jag känner mig lugn.

Se också: 5 kändispar du inte visste har barn ihopBrand logo
Se också: 5 kändispar du inte visste har barn ihop

11-barnsmamman Melinda Jacobs berättar om kärleken till barnen

Familjehemsmamman Melinda får alltså snart nytillskott i den redan stora familjen. I ett nytt inlägg på Instagram berättar hon om alla barnen och bemöter en av följarnas mest frekvent ställda fråga.

Annons

”Många här frågar mig hur många barn jag har...”, inleder hon och fortsätter:

”Jag har fyra vuxna barn som snabbt blev självklara i mitt liv. De kom alla som yngre eller äldre tonåringar och är med här på bilden”, förklarar hon. De vuxna barnen bor inte hos Melinda i dag.

Hon fortsätter med att addera, de snart, fyra barn som ”växt under hennes hud”. Det vill säga de biologiska döttrarna Savannah, Vanessa och Vendla som Melinda har fött, samt det lilla liv som ligger i hennes mage just nu.

”Och tre små som växt in i mitt hjärta varav en är en ängel”, fortsätter Melinda. Hon syftar då på de två familjehemsplacerade barnen som bor hemma hos henne i Vadstena i dag och ängeln, Esmeralda, som vi känner som Lilla hjärtat.

”Det blir 11 barn som alla fyller mitt hjärta”, avslutar Melinda och poängterar även att det finns ytterligare ett tiotal barn som någon gång ”passerat hennes famn” i egenskap av kontaktfamilj eller jourhem.

Foto: Fredrik Persson/TT

Annons