Artikeln innehåller reklamlänkar

Maxa myset på midsommar! Här är 22 måsten för utefesten

12 jun, 2018 
Fixa stilen till midsommar – här är några fina tips!
Fira midsommar 2018 med mys och goda vänners sällskap! Här är dekorationerna, ljuslyktorna och dukarna med mer – allt du behöver för rätt stämning till firandet.
Annons

Johodå! Vi tror fortfarande på en solig midsommar 2018! Och vad är då härligare än att sitta ute i trädgården eller på innergården eller på picknickfilten med nära och kära?

Här har vi samlat några prylar som maxar myskänslan och skapar just den stämning vi vill ha på sommarens bästa högtid.

En serveringsvagn (länk till Ellos) är både ett smidigt sätt att servera många och ett extra utrymme att förvara mat eller disk på medan ni äter. Denna är från Ellos. Läs mer och köp här (länk till Ellos)

Är ni oroliga för regn trots allt, eller vill sitta i skuggan under midsommarmåltiderna, så är en tältpaviljong (länk till Ellos) en god idé för den som har plats! Denna kommer från Hillerstorp. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Annons

För er som drar på äventyr på midsommar kan det här portabla och rökfria grillen (länk till Ellos)vara en idé (dock ej om det råder grillförbud!). Denna snygging kommer från Lotus. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Till bordet kan det vara skönt med en duk (länk till Ellos) som både tål lite regnstänk och spill från gästerna. Den här är från Ellos Home. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Annons

Sitter ni under tak och du inte är så brydd om lite spill är denna fina bordsduk (länk till Ellos) från Leila’s General Store ett tjusigt val. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Något som verkligen piffar upp på uteplatsen är en färgglad matta! En plastmatta (länk till Ellos) tål både vatten, smuts och matspill. Denna är från Horredsmattan. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Sitter ni ute till skymningen finns det inget som fixar myskänslan som några ljusslingor (länk till Ellos)! Det här fina pappersbollarna från Star Trading (länk till Ellos) har tio LED-lampor på varje slinga. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Är det dåligt om plats för att hänga ljusslingor kanske en vanlig ljuslykta (länk till Ellos) kan få göra sitt. Den här i jute och metall från Ellos home (länk till Ellos)är lika fin inne som ute. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Annons

Ta naturen till dig! Några fina vaser fylls enkelt med junis ängsblommor eller några ormbunkar – SÅ fint! Denna handmålade vas från Mimou (länk till Ellos) är en favorit. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

En annan enklare variant på ljuslykta att ha ute är denna LED-lampa (länk till butik) som kommer med fjärrkontroll samt 16 olika ljusnyanser. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Annons

Vaxduken Sakura (länk till butik) från Spira i nordisk design är tillverkad i miljövänligt material med vattenbaserad akrylat. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Fina servetter som påminner oss om den vackra grönskan! Dessa kommer från Åhléns. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Tänk på att det kan bli svalare på kvällen och vissa gäster kan bli lite frusna. Ha lite olika filtar (länk till butik) ute – på stolarna, över räcken etc. Det är både fint när de inte används och praktiskt när de behövs! Denna ullpläd är från Klippan. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Annons

Blommor på bordet i all ära – men tänk dig att plantera några gräslök-, dill- eller persiljeplanor i denna (länk till butik) och ställa fram på bordet för den som vill ta? Krukan (länk till butik) kommer från Åhléns. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Och glöm i de det traditionella pyntet! För dig som tycker att blågult är lite uttjatat finns det massor av andra färger att upptäcka på midsommar. Den här fina vimpeln (länk till butik) kommer från Done by Deer. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Annons

Ställ ut några blockljus på denna (länk till butik) när solen börjat lysa med sin frånvaro. Levande ljus ger alltid mysfaktor! Läs mer och köp här. (länk till butik)

Det kan vara svårt att få ihop många likadana stolar om man blir många som ska sitta ute. Men genom att ge alla de udda stolarna samma eller liknande dyna (länk till butik) så binder du ihop det snyggt ändå! Denna är från Lagerhaus (länk till butik). Läs mer och köp här. (länk till butik)

Annons

Servera maten på en somrig bricka! (länk till butik) Det brukar bli några vändor fram och tillbaka till köket på midsommarafton, och då kan det vara skönt med något att bära på. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Visst blir det jordgubbstårta på midsommar? Enklast (och snyggast) är att servera tårtan på ett upphöjt tårtfat (länk till butik) som detta från Lagerhaus (länk till butik). Läs mer och köp här. (länk till butik)

Annons

Många satsar på engångsgrejer när det är många som ska äta. De här fina pappersmuggarna (länk till butik) gör sitt för feststämningen hos både stora och små. Läs mer och köp här. (länk till butik)

En lite festligare känsla får du med glitter! Pynta trädgården eller balkongen med dessa vackra vimplar (länk till butik) från Lagerhaus. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Annons

Sist men inte minst: Serpentinerna (länk till butik). Vad är en midsommar utan serpentiner? I år vill vi ha alla färger, inte bara gult och blått. Dessa prickiga från Lagerhaus (länk till butik) gör susen! Läs mer och köp här. (länk till butik)

Annons