Artikeln innehåller reklamlänkar
Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Maxa myset på midsommar! Här är 22 måsten för utefesten

12 jun, 2018 
Fixa stilen till midsommar – här är några fina tips!
Fira midsommar 2018 med mys och goda vänners sällskap! Här är dekorationerna, ljuslyktorna och dukarna med mer – allt du behöver för rätt stämning till firandet.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Johodå! Vi tror fortfarande på en solig midsommar 2018! Och vad är då härligare än att sitta ute i trädgården eller på innergården eller på picknickfilten med nära och kära?

Här har vi samlat några prylar som maxar myskänslan och skapar just den stämning vi vill ha på sommarens bästa högtid.

En serveringsvagn (reklamlänk) är både ett smidigt sätt att servera många och ett extra utrymme att förvara mat eller disk på medan ni äter. Denna är från Ellos. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Är ni oroliga för regn trots allt, eller vill sitta i skuggan under midsommarmåltiderna, så är en tältpaviljong (reklamlänk) en god idé för den som har plats! Denna kommer från Hillerstorp. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

För er som drar på äventyr på midsommar kan det här portabla och rökfria grillen (reklamlänk)vara en idé (dock ej om det råder grillförbud!). Denna snygging kommer från Lotus. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Till bordet kan det vara skönt med en duk (reklamlänk) som både tål lite regnstänk och spill från gästerna. Den här är från Ellos Home. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Sitter ni under tak och du inte är så brydd om lite spill är denna fina bordsduk (reklamlänk) från Leila’s General Store ett tjusigt val. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Något som verkligen piffar upp på uteplatsen är en färgglad matta! En plastmatta (reklamlänk) tål både vatten, smuts och matspill. Denna är från Horredsmattan. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Sitter ni ute till skymningen finns det inget som fixar myskänslan som några ljusslingor (reklamlänk)! Det här fina pappersbollarna från Star Trading (reklamlänk) har tio LED-lampor på varje slinga. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Är det dåligt om plats för att hänga ljusslingor kanske en vanlig ljuslykta (reklamlänk) kan få göra sitt. Den här i jute och metall från Ellos home (reklamlänk)är lika fin inne som ute. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Ta naturen till dig! Några fina vaser fylls enkelt med junis ängsblommor eller några ormbunkar – SÅ fint! Denna handmålade vas från Mimou (reklamlänk) är en favorit. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

En annan enklare variant på ljuslykta att ha ute är denna LED-lampa (reklamlänk) som kommer med fjärrkontroll samt 16 olika ljusnyanser. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Vaxduken Sakura (reklamlänk) från Spira i nordisk design är tillverkad i miljövänligt material med vattenbaserad akrylat. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Fina servetter som påminner oss om den vackra grönskan! Dessa kommer från Åhléns. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Tänk på att det kan bli svalare på kvällen och vissa gäster kan bli lite frusna. Ha lite olika filtar (reklamlänk) ute – på stolarna, över räcken etc. Det är både fint när de inte används och praktiskt när de behövs! Denna ullpläd är från Klippan. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Blommor på bordet i all ära – men tänk dig att plantera några gräslök-, dill- eller persiljeplanor i denna (reklamlänk) och ställa fram på bordet för den som vill ta? Krukan (reklamlänk) kommer från Åhléns. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Och glöm i de det traditionella pyntet! För dig som tycker att blågult är lite uttjatat finns det massor av andra färger att upptäcka på midsommar. Den här fina vimpeln (reklamlänk) kommer från Done by Deer. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Ställ ut några blockljus på denna (reklamlänk) när solen börjat lysa med sin frånvaro. Levande ljus ger alltid mysfaktor! Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Det kan vara svårt att få ihop många likadana stolar om man blir många som ska sitta ute. Men genom att ge alla de udda stolarna samma eller liknande dyna (reklamlänk) så binder du ihop det snyggt ändå! Denna är från Lagerhaus (reklamlänk). Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Servera maten på en somrig bricka! (reklamlänk) Det brukar bli några vändor fram och tillbaka till köket på midsommarafton, och då kan det vara skönt med något att bära på. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Visst blir det jordgubbstårta på midsommar? Enklast (och snyggast) är att servera tårtan på ett upphöjt tårtfat (reklamlänk) som detta från Lagerhaus (reklamlänk). Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Många satsar på engångsgrejer när det är många som ska äta. De här fina pappersmuggarna (reklamlänk) gör sitt för feststämningen hos både stora och små. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

En lite festligare känsla får du med glitter! Pynta trädgården eller balkongen med dessa vackra vimplar (reklamlänk) från Lagerhaus. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Sist men inte minst: Serpentinerna (reklamlänk). Vad är en midsommar utan serpentiner? I år vill vi ha alla färger, inte bara gult och blått. Dessa prickiga från Lagerhaus (reklamlänk) gör susen! Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons