Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Marko Lehtosalos relation till mamma Irma: ”Vuxit upp utan pappa”

11 jan, 2023 
Marko och Irma
Nu är det dags för Marko ”Markoolio” Lehtosalos tv-program som han gör tillsammans med sin mamma Irma.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

För tolv år sedan köpte Marko Lehtosalo, också känd under artistnamnet Markoolio, ett hus på Ingarö åt sin mamma Irma. Efter ett tag upptäckte de att hemmet blivit angripet av mögel.

Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålderBrand logo
Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

Det var så illa att huset var tvungen att rivas och ett nytt hem började byggas. Det hela har filmats och kommer nu att sändas på tv.

– Äntligen kan morsan och jag berätta att vi gör en realityserie ihop som kommer gå på TV4 och TV4 play. Vi kommer bjuda in till vår vardag, på gott och ont, och okonstlade umgänge, sade artisten i ett pressmeddelande tidigare.

– Mamma och jag kommer hänga extremt mycket ihop, alltså tillbringa jättejättemycket tid ihop alltså, egentligen alldeles för mycket tid ihop för att det här skall sluta bra, haha. Och alla får hänga med i vår galna resa med en och annan finsk svordom, fortsatte han.

Annons

”Hon är rätt filterlös”

Det var när Marko Lehtosalo började filma och lägga upp klipp från bygget på Youtube som han insåg att det fanns en realityserie där – tack vare hans mammas manér.

– Då märkte vi att hon har det i sig. Hon är rätt filterlös och det funkar mycket bra, säger sonen i en intervju med Expressen.

Och det är inte bara han som uppskattar Irma Lehtosalo framför kamerorna.

– När jag lägger upp grejer med henne på mitt Instagramkonto så märker jag att det sticker i väg. Folk gillar henne för hon har någonting som många vill ha, men som de inte vågar ha, som filterlösheten. På gott och ont, säger han.

Växte upp utan pappa

Den senaste tiden har relationen mellan mor och son vuxit sig ännu starkare än tidigt – och då har den alltid varit bra, berättar Marko Lehtosalo.

– Morsan har både varit min mamma och min pappa, för jag har vuxit upp utan far. Jag har aldrig känt att jag skulle ge upp på henne utan min tanke var att det skulle bli bra någon gång och det blev det ju, säger han.

Första avsnittet av Marko och Irma sänds torsdag klockan 21.00 på TV4 och på TV4 play.

Foto: TT

Annons