Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Mariette Hanssons stora gravidlycka – väntar sitt andra barn

17 mar, 2023 
Mariette Hansson
Knappt tre månader efter att Mariette och Isabelle Hansson påbörjat sin IVF-resa kommer Mello-artisten med glädjande nyheter.
Hon är gravid!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Mariette Hansson - 7 saker du inte visste om artistenBrand logo
Mariette Hansson - 7 saker du inte visste om artisten

För ett år sedan berättade artisten Mariette Hansson att hon och hustrun Isabelle börjat prata om att utöka familjen, ett knappt halvår efter att sonen Dante kommit till världen.

– Ja, jag vill säga att jag redan är sugen! Det är så konstigt, allt man går igenom och liksom det är omtumlande men ändå. Så det är mycket möjligt att vi försöker igen, vi får se, sade hon då till Hänt.

Och strax innan jul ifjol berättade paret att de påbörjat IVF.

– Vi försöker göra ett syskon till dig, sade artisten till Dante i ett Youtube-klipp. där familjen besökte en IVF-klinik i Dalarna.

Mariettes glädjetårar efter IVF-behandlingen

Sedan dess har man kunnat följa Mariettes resa mot att bli gravid. I slutet av februari delade de ett nytt klipp där de gjorde ett nytt försök.

Annons

“Startnummer 4 i Mello på lördag, startnummer 4 i embryo-återföring. Lucky number 4? Hoppas det sätter sig denna gången”, skrev Mariette i ett inlägg på Instagram då.

I Youtube-klippet sitter Isabelle och Dante och väntar på Mariette när hon genomgår sin fjärde IVF, och när artisten kommer tillbaka får hon tårar i ögonen.

– Det är mäktigt att se. Själva embryot såg ut som en fullmåne, helt rund och fin med cellerna. Och så såg jag på skärmen hur de placerade den i livmodern, perfekt. Så nu är den där och campar, säger Mariette i klippet.

– Slå upp läger, tänd en brasa så är du välkommen ut om nio månader, säger Isabelle till embryot i magen.

“Hoppas att du ska trivas”

Och nu kan artisten berätta att det satte sig!

“Välkommen bebis till Camping Mariette. All you can eat buffé serveras mellan kl 09.00 - 22.00 alla vardagar. Lördag & söndag håller vi även öppet buffén under småtimmarna. Ska kampsport utövas så ser vi gärna att du gör detta innan kl 20.00 då värdinnan behöver sin skönhetssömn”, skriver hon i ett inlägg på Instagram, och avslöjar när det är tänkt att förlossningen ska äga rum:

“Utcheckning sker först om ca 7 mån, hoppas du ska trivas”.

Foto: TT

Annons