Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Marie Serneholts lyxvilla – visar upp bilderna

12 okt, 2022 
Felicia Hovryd
Felicia Hovryd
Marie Serneholt
TT
Marie Serneholt och sambon Fredric Palmqvist har tvillingarna Philip och Nicholas. Nu visar hon upp familjens lyxiga hem i Stockholm.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker du vill veta om Marie SerneholtBrand logo
5 saker du vill veta om Marie Serneholt

Sångerskan Marie Serneholt och sambon Fredric Palmqvist lever idag familjelivet tillsammans med tvillingarna Philip och Nicholas som nu har hunnit fylla 4 år.

Nu visar hon upp familjens lyxiga hem i Stockholm.

Chocken efter tvillingbeskedet

Marie och Fredric träffades för drygt fem år sedan på en strand i Cannes i Frankrike och paret verkar var minst lika kära idag som när de träffades. Bara fyra månader efter att de blivit ett par fick reda på att de väntade barn och det blev en ännu större chock att de skulle få tvillingar.

– Det är mitt livs största chock. Det var inte så att jag hade en jättestor mage från början, men Fredric hade känt på sig att han trodde det var två där inne. Jag bara kände "men gud sluta, säg inte ens det", jag blev nästan irriterad för det finns inte på kartan att jag ska få tvillingar, berättade Marie när hon gästade podcasten Bathinas skilda möten.

Men när Marie berättade för hennes mamma anade hon att Marie väntade just tvillingar.

Annons

– Någon dag innan jag ska på första ultraljudet så säger mamma typ "vad skulle du säga om det är två?". Men, va? Varför skulle det vara det för? Tycker du att jag har en stor mage, eller vi har väl inte det i släkten? "Jo, men det har vi Marie, vi har det på min mammas sida och där är det ju ärftligt”.

Marie Serneholt, tvillingarna Philip och Nicholas, och Fredric Palmqvist.

Artisten visar upp lyxvillan

Sedan ett par år tillbaka bor Marie och familjen i en stor villa i Saltjö-Boo utanför Stockholm.

På Maries Instagram kan hennes följare få en glimt av lyxvillan, inredning och magiska utsikt över trädgården där tvillingarna Philip och Nicholas har massa yta att leka.

Annons
Annons