Marie och Gustav Mandelmanns sorg efter hunden Siris död

Paret Mandelmann i storg sorg efter husdjuret Siri gått bort.

Hälsoverktyg

Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Recept
Veckans meny
Nyhetsbrev

Det var så sent som i våras som vi kunde se årets säsong av TV4:s Mandelmanns gård – och många tittare saknar nu det älskade paret Gustav Mandelmann, 55, och Marie Mandelmann, 56, i tv-rutan.

Trots att kamerorna inte är på plats och bevakar parets lantbestyr tickar livet på gården vidare precis som vanligt. Men så här i coronatider har paret valt att ha gården stängd för besökare.

– Som läget är nu kan vi inte annat göra än att hålla stängt. Om läget förändras så kanske vi möjligen kan ha öppet någon enstaka dag, för en skördefest eller så. Men det är väldigt osäkert, sa i april Marie Mandelmann till Lands reporter Annika Boltegård enligt Expressen.

Och det är planerat för en kommande och femte säsong av det hyllade programmet, inspelningarna började strax innan sommaren så alla som älskar Mandelmanns har något att se fram emot.

Paret Mandelmanns öppnar upp om stora saknaden

Paret som både hyllats och prisats har nu precis förlorat sin älskade hund Siri som levt vid deras sida i femton år. Tittarna har även sett den lilla voffsingen slå följeslag med både matte och husse i tv-rutan.

”Vår älskade Siri. Hon har varit med oss i 15 år. Det är med stor sorg som vår älskade Siri har somnat in idag. Älskad och saknad. 2005-2020”, skriver Marie Mandelmann på sin Instagram.

Lilla Siri brukade stolt vakta Marie och Gustav Mandelmanns höns på gården, och när gården hölls öppen var det många besökare som ville ta bild och hälsa på den fyrbenta tv-kändisen. Nu skickar många stöd och kärlek till Marie Mandelmann i kommentarsfältet för att trösta paret efter sorgbeskedet.

Mandelmanns stora familj – alla jobbar på gården

Att förlora en hund är tungt och vi får hoppas att alla i familjen Mandelmann tar hand om varandra i sorgens tid. Tillsammans har makarna Mandelmann fyra barn: Aaron Mandelmann, Tora Mandelmann, Disa Mandelmann och Joel Mandelmann. Och det kanske inte många vet är att alla ungar jobbar på gården, men de har alla varit tydliga med att de inte vill synas i programmet.

Var och en av barnen har sin specialitet, exempelvis så sysslar Aaron helst med förökning. Tora har en helt egen del av trädgården där hon odlar. Disa har hand om butiken och sköter häckarna. Sist och yngst i skaran är Joel som brukar mjölka kor och köra maskiner.

Foto: TT/Tv4

LÄS MER:

Marie Mandelmanns hemliga huskur i förkylningstider

Nikki Aminis kritik mot TV4 efter coronautbrottet i Idol

Här är de populäraste hundarna på Instagram

Mer inspirerande innehåll från oss på MåBra:

Dela på: