Måns Zelmerlöws starka ord till Ciara efter tragedin

Måns och Ciara Zelmerlöw

Det var för lite mindre än ett år sedan som Måns Zelmerlöw, 34, gifte sig med sin kärlek Ciara Janson Zelmerlöw, 33. Men för inte så länge sedan ställdes paret inför en stor tragedi. Nu visar Måns upp sin kärlekshyllning till sin fru efter den tuffa tiden.

Den stora sorgen

Förra månaden avslöjade paret att de väntar ett till barn tillsammans, men en kort tid efter avslöjandet kom Ciara tillbaka och berättade  den tragiska nyheten att de drabbats av ett missfall. På hennes Instagram berättade hon om den tuffa tiden som kommit med beskedet, och att hon skulle ta ett steg tillbaka och undvika sociala medier ett tag för att få utrymme till att läka.

Men någon vecka senare var hon tillbaka på Instagram igen, den gången för att öppna upp om sina känslor kring den stora tragedin i hopp om att kunna hjälpa andra som går igenom samma sak. Hon skrev om både den fysiska och psykiska smärtan allt det här har inneburit, men att hon också känner en sån stor tacksamhet för sin man och hennes två tidigare barn.

Efter att Ciara valde att vara öppen med vad som hänt har hundratals hört av sig till stjärnan för att ge stöd och dela med sig av sina egna erfarenheter, och hon har tidigare skrivit om hennes tacksamhet inför det. Men någon annan som också varit hennes stöttepelare genom det hela är Måns. På Instagram skriver hon vad han har betytt för henne genom hela processen.

Min man har varit en riktig superhjälte, jag har ingen aning om hur han att kunnat hantera det hela. Jag älskar den mannen så mycket att det gör ont.”

Måns kärlekshyllning till Ciara

Igår släppte artisten hans nya singel Mirror, och det är i ett inlägg på Instagram som han avslöjar att låten är skriven till hans stora kärlek, och mamman tills han barn, Ciara.

”Ute nu! En väldigt personlig sång som är skriven till min älskade fru. Dela gärna dina tankar om den!”, skriver han.

Och budskapet i låten är tydligt. Genom hela sången sjunger han om hur hans kärlek inte ser hur vacker och underbar hon är, och hur hennes spegelbild ljuger för henne. I en del av låten sjunger han:

I wouldn’t change a thing
‘Cause it wouldn’t be you
If I can make you see
Just what you are to me
‘Cause this is your reflection
And darling, you’re perfection

Och i kommentarsfältet hyllar folk stjärnan för hans nya sång och kärlekshandling till hans fru.

LÄS MER

6 kända kvinnor som öppnat upp om sina missfall

Lina Hedlund drabbades av missfall – och var nära att dö

Blödning som gravid behöver inte vara missfall