Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Måns Zelmerlöws bild på honom och nyfödda Ossian smälter internet

19 aug, 2022 
Linda Strömbäck
Måns Zelmerlöw
TT, Instagram
Måns och Ciara Zelmerlöw välkomnade nyligen sitt andra gemensamma barn till världen. Nu hyllar följarna Måns efter nya bilden med sonen Ossian.
Annons
Ciara Zelmerlöw – 5 saker att vetaBrand logo
Ciara Zelmerlöw – 5 saker att veta

Nyligen möttes vi av det glädjande beskedet att Ciara och Måns Zelmerlöw fått sin efterlängtade son Ossian. Och Måns verkar snabbt anpassat sig till livet som småbarnsförälder med sin nyfödda bebis. Nu hyllar följarna honom för den härliga bilden på Instagram.

Måns och Ciaras nya bebis Ossian

Sedan tidigare har Måns och Ciara Zelmerlöw gemensamma sonen Albert, 4, och sonen Archie, 8, som Ciara har från ett tidigare förhållande. Den 9 augusti berättade Ciara och Måns att de äntligen välkomnat familjens tredje son till världen.

”Så länge som vi väntat på dig, vårt otroligt speciella lilla knyte av glädje. Välkommen till gänget, vår knubbiga lilla pojke. Och BB Lund, vilket dreamteam ni är. Från djupet av våra hjärtan – Tack!” skrev Ciara Zelmerlöw på Instagram.

Annons

Även Måns delade med sig av beskedet på Instagram och avslöjade även vad de valt att döpa det lilla knytet till.

”Här är han! Ossian Matteus Zelmerlöw föddes idag klockan 10.01. Det var varit en riktig resa och vi är så glada att äntligen få se vår lilla sumobrottare till son. Tack till den fantastiska personalen på Universitetssjukhuset Lund – Dag, Anette, Lotta, Sofus, BB lund, och alla andra! Vi är evigt tacksamma och Ciara – du är en legend. Tack för att du gör mig till den gladaste mannen och pappan på jorden!” skrev Måns i ett inlägg.

Nya bebisbilden på Instagram

Nu visar Måns även upp livet med den nyfödda bebisen på Instagram. I ett inlägg skriver Måns: ”Instagram vs verklighet” till bilder där han sover med lilla sonen Ossian – ena i en soffa, andra i en soffa på ett varuhus.

”Tack Jysk för att ni lät oss sova här en stund” skriver Måns till bilderna.

I kommentarsfältet strömmar hyllningar och skratt-emojis, bland annat av Sarah Dawn Finer.

”Vilken underbar bild!” skriver flera följare.

”Sin far upp i dagen” skriver några andra.

Foto: TT, Instagram

Annons