Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Malin Berghagen om rädslan för att förlora pappa Lasse: "Jag fasar..."

12 jul, 2021 
Malin Berghagen/ Lasse Berghagen och Malin Berghagen.
För drygt tre år sedan förlorade skådespelaren Malin Berghagen sin mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson. I ett blogginlägg berättar nu MåBras bloggare om rädslan för att förlora även sin älskade pappa Lasse Berghagen.
Annons
Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar

2018 gick artisten Lill-Babs bort och hela Sverige sörjde hennes bortgång. En av dem som sörjde var hennes dotter Malin Berghagen. Med sorgen föddes också en rädsla för att förlora sin pappa Lasse Berghagen.
– Jag är så otroligt medveten om min egen och min fars tid här på jorden. Och varje ögonblick jag får med honom vårdar jag som påsar av guld, skriver hon på sin blogg.

I blogginlägget syns bilder på Malin, Lasse och på hennes äldsta son Christopher Taylor. Hon berättar att hon och hennes två äldsta barn, Christopher och Love, har något gemensamt – de har alla förlorat en förälder. Pappan till hennes barn är den avlidne dansaren Dag Taylor och efter Dags bortgång tog både hon och barnen har med sig en lärdom.
– Att inte ta sina föräldrar för givet. Och när jag igår filmade med Christopher och pappa tror jag både jag och Christopher tog lite extra vara på stunden tillsammans, skriver hon.

Annons

Skådespelaren ser döden är som en helt naturlig del av livet men fruktar ändå dagen då hennes pappa lämnar jordelivet.
– Jag är rädd att det ska hända honom något alldeles för tidigt men samtidigt medveten om att detta är livet. Och jag fasar lite grann för att ha ännu en förälder där hela landet kommer känna landssorg. Så jag har sagt att han måste bli minst 100, skriver hon.

Malin poängterar vikten av att ta till vara på livet, njuta av livets goda men också att ta hand om sig så att man inte dör i förtid.
– Jag som är den enda förälder för mina äldsta barn får vara varsam om mitt liv inte bara för min skull utan även för deras, skriver Malin.

Foto: TT

Annons